Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DÁLKA NA CENTRÁL
-
- Kontaktovat uživatele:
ZDRAVIM,CHTĚL JSEM NAINSTALOVAT DÁLKÁČ NA CENTRÁL U E36, ALE NEPOCHODIL JSEM.NAROZDÍL OD OSTATNÍCH AUT KAM JSEM TO DÁVAL TAK TAM JDE HAFO PROUDU A VŽDY TO VYPÁLÍ POJISTKY,NEJDE TAM POUZE KRÁTKÝ IMPULS ALE DLOUHO TO TAM POUŠTÍ HODNĚ PROUDU.NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOST ZDA JE TO NORMAL A PŘÍPADNĚ JAK TAM M TU DÁLKU NAINSTALOVAT. DÍKY ZA RADY
MOD:
Vypni si pri psani CapsLock. Diky
MOD:
Vypni si pri psani CapsLock. Diky
daval sem rjczkey do dvou aut a fachci to, sice nejak magicky, ale normalne, takze zrejme budes mit nejakou individualni chybu, na tom KEYi se da prepnout impuls mezi pul sekundou nebo 3 a pul sekundou, ale na pul sekundu to normalne jede, takze nevim, zapojil sem to na pozitvni impuls
vlevo je matal
a vpravo Killca 

tommyswobi píše:ZDRAVIM,CHTĚL JSEM NAINSTALOVAT DÁLKÁČ NA CENTRÁL U E36, ALE NEPOCHODIL JSEM.NAROZDÍL OD OSTATNÍCH AUT KAM JSEM TO DÁVAL TAK TAM JDE HAFO PROUDU A VŽDY TO VYPÁLÍ POJISTKY,NEJDE TAM POUZE KRÁTKÝ IMPULS ALE DLOUHO TO TAM POUŠTÍ HODNĚ PROUDU.NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOST ZDA JE TO NORMAL A PŘÍPADNĚ JAK TAM M TU DÁLKU NAINSTALOVAT. DÍKY ZA RADY
Ja som montoval dialku spolu s alarmom, ale snad je to podobne... Na prednych dverach (lavych alebo pravych) prestrihnes ovladacie kabliky ktore su impulzy na zamykanie a odomykanie (musis ich prerusit, nemozes na ne len napojit vystup z ovladaca centraly). To znamena, ze ti na jednych dverach nebude fungovat centrala na klucik. Zamykanie a odomykanie je ovladane pozitivne (aspon na mojom BMW 318Is coupe r.v. 97), co znamena ze sa spina k +12V.
-
-
TeskMaster píše:KOupil jsem na aukru takovy s vystrelovacima klickama.nu zajima me komplet zapojeni napriklad zapojeni na smerovky kam dat a tak
tak na mojom aute (E36 coupe '97) bolo zapojenie nasledovne:
smerova svetla: modrozeleny a modrohnedy vodic v lavom prednom stlpiku - cierny konektor(je to az tesne nad blatnikom, treba zhodit aj ten penovy tapacirung co je na zvnutra na blatniku)
centralne zamykanie: bielocierny a bielozeleny v lavom prednom stlpiku... oba vodice je nutne rozpojit a vystup z riadiacej jednotky centraly zapajit na vodice v smere dopredu. (ovladanie pozitivne)
ak nahodou potrebujes aj dverove spinace: hnedosedy so zltym pruzkom v jednotlivych prahoch.
-
- Kontaktovat uživatele: