Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

DÁLKA NA CENTRÁL

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
tommyswobi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od tommyswobi »

ZDRAVIM,CHTĚL JSEM NAINSTALOVAT DÁLKÁČ NA CENTRÁL U E36, ALE NEPOCHODIL JSEM.NAROZDÍL OD OSTATNÍCH AUT KAM JSEM TO DÁVAL TAK TAM JDE HAFO PROUDU A VŽDY TO VYPÁLÍ POJISTKY,NEJDE TAM POUZE KRÁTKÝ IMPULS ALE DLOUHO TO TAM POUŠTÍ HODNĚ PROUDU.NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOST ZDA JE TO NORMAL A PŘÍPADNĚ JAK TAM M TU DÁLKU NAINSTALOVAT. DÍKY ZA RADY

MOD:
Vypni si pri psani CapsLock. Diky
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

daval sem rjczkey do dvou aut a fachci to, sice nejak magicky, ale normalne, takze zrejme budes mit nejakou individualni chybu, na tom KEYi se da prepnout impuls mezi pul sekundou nebo 3 a pul sekundou, ale na pul sekundu to normalne jede, takze nevim, zapojil sem to na pozitvni impuls
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
vlabe

#3 Příspěvek od vlabe »

tommyswobi píše:ZDRAVIM,CHTĚL JSEM NAINSTALOVAT DÁLKÁČ NA CENTRÁL U E36, ALE NEPOCHODIL JSEM.NAROZDÍL OD OSTATNÍCH AUT KAM JSEM TO DÁVAL TAK TAM JDE HAFO PROUDU A VŽDY TO VYPÁLÍ POJISTKY,NEJDE TAM POUZE KRÁTKÝ IMPULS ALE DLOUHO TO TAM POUŠTÍ HODNĚ PROUDU.NEMÁTE NĚKDO ZKUŠENOST ZDA JE TO NORMAL A PŘÍPADNĚ JAK TAM M TU DÁLKU NAINSTALOVAT. DÍKY ZA RADY

Ja som montoval dialku spolu s alarmom, ale snad je to podobne... Na prednych dverach (lavych alebo pravych) prestrihnes ovladacie kabliky ktore su impulzy na zamykanie a odomykanie (musis ich prerusit, nemozes na ne len napojit vystup z ovladaca centraly). To znamena, ze ti na jednych dverach nebude fungovat centrala na klucik. Zamykanie a odomykanie je ovladane pozitivne (aspon na mojom BMW 318Is coupe r.v. 97), co znamena ze sa spina k +12V.
TeskMaster

#4 Příspěvek od TeskMaster »

muzes podat vetsi info?zrovna budu dabat alarm s dalkou a nevim si moc rady dik
vlabe

#5 Příspěvek od vlabe »

A co presne chces vediet?? Montaz zavisi aj od alarmu. Aky alarm ides montovat?
TeskMaster

#6 Příspěvek od TeskMaster »

KOupil jsem na aukru takovy s vystrelovacima klickama.nu zajima me komplet zapojeni napriklad zapojeni na smerovky kam dat a tak
vlabe

#7 Příspěvek od vlabe »

TeskMaster píše:KOupil jsem na aukru takovy s vystrelovacima klickama.nu zajima me komplet zapojeni napriklad zapojeni na smerovky kam dat a tak

tak na mojom aute (E36 coupe '97) bolo zapojenie nasledovne:

smerova svetla: modrozeleny a modrohnedy vodic v lavom prednom stlpiku - cierny konektor(je to az tesne nad blatnikom, treba zhodit aj ten penovy tapacirung co je na zvnutra na blatniku)

centralne zamykanie: bielocierny a bielozeleny v lavom prednom stlpiku... oba vodice je nutne rozpojit a vystup z riadiacej jednotky centraly zapajit na vodice v smere dopredu. (ovladanie pozitivne)

ak nahodou potrebujes aj dverove spinace: hnedosedy so zltym pruzkom v jednotlivych prahoch.
tommyswobi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od tommyswobi »

no ja koupil keyless entry system
RJ CZ KEY+ no a prostě při klasickým zapojení to vypálilo jednotku a i po přidání relátek to prostě nemakalo,vždy to vyhodí pojistky.tak nevím co stím?nahodte rady.díky
Killca

#9 Příspěvek od Killca »

no kazdej kontakt kterej vedes od jednotky bych dal pres diodu aby se nikde netocily proudy, pak to musi proste jet
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět