Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kdy Geometrie
-
zero píše:Jinými slovy necháváte dělat geometrii při každem přehození ze zimních na letní a naopak?
Já tedy ne. Já tak jednou do roka, buď něco měním, nebo i preventivně. Víc mi přijde blbost, pokud jsi nedával nějakej hodně brutální rozdíl kol, např. 15"-18".
Při výměně kol nehýbeš přece ničím, na čem se geometrie dělá - tyčky řízení, zadní ramena, atd...
Např. po výměně podvozku určitě ano, ale při přezouvání nevidím důvod.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
zero píše:Tak mi to nedalo a ptal jsem se v pneuservisu a tam říkali, že pokud ty zimáky byli dobré, tak není potřeba dělat na letních geo znovu, pokud to něděla neplechu a to i v případě že měním za jiné ET... tak jsem z toho jelen...
Hele jsem laik ale už logicky jak jsi sám napsal při výměně se s ničím takovým nehýbe a když ti to nedělá neplechu a ještě ti to potvrdili v pneuservisu tak bych to neřešil.
Vzdyt je to jedno.. to kolo je porad kulate, a jestli je siroke nebo uzke, velke nebo male je uplne fuk.. na geo se ma jezdit 2x do roka, ale to je to same jako ze se pri kazde vymene maji nechat znovu vyvazit kola, 2x rocne vymenit sterace atd..
Ber to s rozumem, sam nejlepe vis co vsechno si s tim autem delal od posledni geametrie, a jestli by chtela nebo nebo nechtela seridit..
Priklad: "Pokud mas stat auto celou zimu pred barakem tak tam nemusis. Pokud si to ale nechas udelat, a poceste ze servisu spadnes kolem do kanalu, [pac otove mezitim reciklovali poklop], tak se muzes otocit a jet tam znovu..."
[pozn. autora: OTO - Obcan Trvale Opalen]
Ber to s rozumem, sam nejlepe vis co vsechno si s tim autem delal od posledni geametrie, a jestli by chtela nebo nebo nechtela seridit..
Priklad: "Pokud mas stat auto celou zimu pred barakem tak tam nemusis. Pokud si to ale nechas udelat, a poceste ze servisu spadnes kolem do kanalu, [pac otove mezitim reciklovali poklop], tak se muzes otocit a jet tam znovu..."
[pozn. autora: OTO - Obcan Trvale Opalen]