chtěl sem se zeptat, jak funguje ten gong v autě, protože od doby kdy jsem koupil E36, tak žadny gong nebyl slyšet, a to ani když jsem nechal rosvicena světla nebo nezapl bezpečnostní pás. . . ale nedavno takhle jedu, a za jízdy slyším gong. sice to bylo jen jednou, ale byl jsem docela překvapeny. od te doby se to stava častěji že během jizdy to se sem tam ten gong ozve ( jen jednou), dá se to nějak spravit nebo s tim něco udělat? a kde ten gong najdu v autě? popřípadě jak se to da opravit?
gong mas pod volantem pripevneny na tapecu smerem ke kolenum, jednou cinkne kdyz je teplota pod 3 stupne venku, pak me cinkal treba kdyz sem mel klicek v zapalovani a otevreny dvere a kdyz sem nebyl pripoutanej, ale to nemas, protoze urco nemas ameriku, rozsvicena svetla s otevrenymi dvermi drncej v jinym gongu mysim primo v prepinaci svetel, jinak ten gong nad nohama vetsinou moc negonguje, takze ti to jede dobre
na 318tds s malym BC je gong kdyz klesne teplota,potom to minutove pipnuti-kterese da nastavit,a jeste kdyz zapomenu zhasnout svetla to ale uz neni gong