Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zvuková signalizace v autě (gong)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Iceman

#1 Příspěvek od Iceman »

chtěl sem se zeptat, jak funguje ten gong v autě, protože od doby kdy jsem koupil E36, tak žadny gong nebyl slyšet, a to ani když jsem nechal rosvicena světla nebo nezapl bezpečnostní pás. . . ale nedavno takhle jedu, a za jízdy slyším gong. sice to bylo jen jednou, ale byl jsem docela překvapeny. od te doby se to stava častěji že během jizdy to se sem tam ten gong ozve ( jen jednou), dá se to nějak spravit nebo s tim něco udělat? a kde ten gong najdu v autě? popřípadě jak se to da opravit?
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

gong mas pod volantem pripevneny na tapecu smerem ke kolenum, jednou cinkne kdyz je teplota pod 3 stupne venku, pak me cinkal treba kdyz sem mel klicek v zapalovani a otevreny dvere a kdyz sem nebyl pripoutanej, ale to nemas, protoze urco nemas ameriku, rozsvicena svetla s otevrenymi dvermi drncej v jinym gongu mysim primo v prepinaci svetel, jinak ten gong nad nohama vetsinou moc negonguje, takze ti to jede dobre
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Author
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Author »

mno eště taky minutu před celou néé? já z toho byl dost vyplašenej než sem to zjistil...
Brody
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Brody »

Presne tak.Kdyz teplota klesne na 3°Ca mene tak se ozve.A potom pokud mas nastaveno aby te upozornovalo vzdy pred celou,treba kvuli zpravam
_peper
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od _peper »

Já myslel, že je gong ve volantu 8O
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

jo jo, jeste gonguje kazdou hodinu kdyz si to nastavi na volantu, pravda, sem zapomnel

gong je ale fakt mala tubicka s reprakem primo prilozena svou plochou na tapec volantu zespoda a gonguje ke kolenum, da se lehce vyndat a odpojit
100RM

#7 Příspěvek od 100RM »

Killca píše:jo jo, jeste gonguje kazdou hodinu kdyz si to nastavi na volantu, pravda, sem zapomnel

gong je ale fakt mala tubicka s reprakem primo prilozena svou plochou na tapec volantu zespoda a gonguje ke kolenum, da se lehce vyndat a odpojit

nastavi na volantu ? 8O Gong on/off sa nastavuje na BCcku tym symbolom zvuku, ne ?
7er. True definition of luxury. Yours.
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

jo sem uz myslel na tu druhou odpoved :D sry, ten zvuk gongu se nastavuje na bcku :) (co bych delal kdybych te nemel :D )
lupik

#9 Příspěvek od lupik »

taky gonguje kdyz je aktivni speed limit a nebo zadanej koood
Iceman

#10 Příspěvek od Iceman »

dikes všem, tak aspon vim že je to v pohodě, a sem bez starosti. diky, mějte se
318tds

#11 Příspěvek od 318tds »

na 318tds s malym BC je gong kdyz klesne teplota,potom to minutove pipnuti-kterese da nastavit,a jeste kdyz zapomenu zhasnout svetla to ale uz neni gong :)
Odpovědět