Tak jsem dneska menil diferak a s hruzou jsem zjistil ze ten novej ma uplne jine ulozeni spoje na kardanu i na poloosách(na kardanu jsem vymenil prirubu, takze OK), netusite nekdo když koupim nove poloosy pasujici na dif. jestli bude vsechno bez problemu i v tehlici ?Patrne mam nejakej prechodnej model kde jsou jeste stare poloosy z 325.
Díky za odpovedi kucí (roztec der je 95mm)
ETK se na to moc netváří... taky sem si kdysi koupil jiný poloosy,nepasovali k difu, ale ke kolu sem to nezkoušel, ale řek bych že to drážkování v nábě bude asi stejný, spíš asi délka té poloosy,ale nevim
jeste me napadlo ze bych mohl rozebrat oba diferáky a zamenit unašeče, jestli to tedy pujde, ale odlitky jsou zcela totožné.Jen nova poloosa na Mko je o dost dražší
nekupuj nic len vyber stare unasace a daj ich do toho new diffu...taktiez som menil diff a ten mal unasace z M3 a nepasovalo mi to tak som vymenil unasace a paslo to tam bez problemov....davaj pozor ked tam budes davat tie unasace neklep ich tam kladivom....musia ti tam idt pekne rukou....zatlac raz to akoby ze to tam skocilo a a potom este raz by ti to malo skocit.....takze na dvakrat....vela stastia...
Romci89 píše:nekupuj nic len vyber stare unasace a daj ich do toho new diffu...taktiez som menil diff a ten mal unasace z M3 a nepasovalo mi to tak som vymenil unasace a paslo to tam bez problemov....davaj pozor ked tam budes davat tie unasace neklep ich tam kladivom....musia ti tam idt pekne rukou....zatlac raz to akoby ze to tam skocilo a a potom este raz by ti to malo skocit.....takze na dvakrat....vela stastia...
Tohle tema jsem ozivil po víc než roce, takže zakladatel už asi radu nepotřebuje
Ano vše je vyřešené.Vše šlo jak po masle bez násilí. A ty tlouštky poloos jsou podle modelu - po FL maji dute s vetsím prumerem.Sam tam mam ted repasovane s mensim prumerem z 325, kratší(615mm) pro vetší dif. u šestiválce. Jednoduchá skládačka