Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zadní náprava e-36
-
- Kontaktovat uživatele:
ahojte v minulém tématu jsem psal o zadní nápravě.měnil jsem tam ty hlavní silembloky ramen.je to sice lepší ale je to pořád cítit nějaký bouchnutí.tak sem zajel na stk a poprosil techniky at mi to vemou na ty plošiny načem skoušej čepy a hrkali mi se zadní nápravou asi 5-10minut a nic nenašli.akorát že prej jeden silemblok kterej drží rám diferencialu že je trochu volnější,le to určitě ono není.
Je tedy možný že by bylo včudu horní uložení tlumičů?odcházíto?už jste je někdo měnil?děkuji moc za rady.
skoušel jsem i hledat ale nic sem nenašel.
Je tedy možný že by bylo včudu horní uložení tlumičů?odcházíto?už jste je někdo měnil?děkuji moc za rady.
skoušel jsem i hledat ale nic sem nenašel.
-
- Kontaktovat uživatele:
e36power píše:Tak tohlo jsem resil taky. vymenil jsem silentbloky: ramen (jak ty), vsechny čtyři koše diferencialu a porad kdyz se rozjedu treba na jednicku uberu tak to proste cukne. Hardy spojka je nova. Mohli by to byt na motoru silent...?
Jinak bouchna,škubne nebo spis cvakne??
co takhle silenblok na napravnici jak jde ze predu do difu
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dneska to uložení horních tlumiču vyměnil a dělá to pořád.je možný že by byli vadný tlumiče?měl jsem to na stk na vybračních plošinách a nic nenašli .koukali na to dva technici a nic.silembloky ramen sem taky měnil.a když jsem bral za tlumiče tak šli normálně ztuha.akorát pravej byl trochu mastnej.a příjde mi že to jde také více z prava.a dneska když jsem jel z práce tak sem přejel hrabolatou silnici a auto se celý rozvybrovalo jako když tlumič nestíhal a kolo hopsalo ale i od předku.
dzusik píše:tak jsem dneska to uložení horních tlumiču vyměnil a dělá to pořád.je možný že by byli vadný tlumiče?měl jsem to na stk na vybračních plošinách a nic nenašli .koukali na to dva technici a nic.silembloky ramen sem taky měnil.a když jsem bral za tlumiče tak šli normálně ztuha.akorát pravej byl trochu mastnej.a příjde mi že to jde také více z prava.a dneska když jsem jel z práce tak sem přejel hrabolatou silnici a auto se celý rozvybrovalo jako když tlumič nestíhal a kolo hopsalo ale i od předku.
Mastný tlumič značí jeho smrt, bude vyteklý...většinou by se měly měnit vždy oba tlumiče na jedné nápravě...já bych byl ovšem pro komplet podvozek, když už...

-
- Kontaktovat uživatele:
¨JIP píše:dzusik píše:tak jsem dneska to uložení horních tlumiču vyměnil a dělá to pořád.je možný že by byli vadný tlumiče?měl jsem to na stk na vybračních plošinách a nic nenašli .koukali na to dva technici a nic.silembloky ramen sem taky měnil.a když jsem bral za tlumiče tak šli normálně ztuha.akorát pravej byl trochu mastnej.a příjde mi že to jde také více z prava.a dneska když jsem jel z práce tak sem přejel hrabolatou silnici a auto se celý rozvybrovalo jako když tlumič nestíhal a kolo hopsalo ale i od předku.
Mastný tlumič značí jeho smrt, bude vyteklý...většinou by se měly měnit vždy oba tlumiče na jedné nápravě...já bych byl ovšem pro komplet podvozek, když už...![]()
to on asi bude včudu ale mě jde o to jestli může bouchat na nerovnostevh
A silentbloky na napravnici si menil? MNe to tiez hrka ked prejdem nerovnostami a myslim ze to bude iba v tom.
Skoda ze sem neviem vlozit obrazok ale stiahni si tento katalog a vyber znacku Powerflex
http://www.tuning.sk/?nav=download&fold ... =date_desc
Skoda ze sem neviem vlozit obrazok ale stiahni si tento katalog a vyber znacku Powerflex
-
- Kontaktovat uživatele:
nemšnil protože sem to mšl na vybračních plošinách a všechny silembloky sou okmajo320 píše:A silentbloky na napravnici si menil? MNe to tiez hrka ked prejdem nerovnostami a myslim ze to bude iba v tom.
-
- Kontaktovat uživatele:
takže když je špatnej tlumič tak může tlouct jako vytlučenej čep?ještě zajedu na test tlumičů.horní uložení mám nově cca 200kmJIP píše:dzusik píše:to on asi bude včudu ale mě jde o to jestli může bouchat na nerovnostevh
Ano, může to třeba i bouchat, kromě toho, že nebude tlumit, což se u tlumiče dá považovat za zásadní závadu...![]()
No a přijednom se mění i uložení, horní...![]()