Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kolísání otáček
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám e 36 325i rok 91 a gdyž bylo venku kolem nuly kolísali po nastertování otáčky od 600 po 1500.gdyž sem hned vyjel bawo kuckalo a nedalo se s ním jet,cca 5 minut dokud se trocha nezahřálo pak v poho.Měnil sem nový čidlo teploty chladící kapaliny a NIC.Napadá mě zž jen čidlo teploty nasávanýho vzduchu v sacím potrubí.určitě je to něco s teplotou,doufám že ne vaha vzduchu nebo takový podobný drahý atrakce.Chcu koupit sportovní vzduchový filtr GREEN (mám otvor v kapotě takže teplej vzduch od motoru snad nebude problém)ale nemam odvahu aby to nezačalo dělat i za tepla..
poradí něgdo??
poradí něgdo??
-
- Kontaktovat uživatele:
bmwmaniac píše:Diagnostika nic nenašla.ted když je teplo nic to nedela uple v pohode,zacne to zas az v zimesvícky sem nemenil nevím ktery sou dobrý.. mam malou prasklinu na vzduchovym kolenu od vahy vzduchu,ale je zalepena,neoriginál neprodavaji
pouze u bmw.
tak co váháš, to bude nejspíš ono! neni to tak drahý.. cca 700,- Zalepení nepomůže... nebo to zjistíš že na to stříkneš za chodu benzín ve spreji. Jestli se ti zvýší otáčky, prasklina přisává.
castro píše:bmwmaniac píše:Diagnostika nic nenašla.ted když je teplo nic to nedela uple v pohode,zacne to zas az v zimesvícky sem nemenil nevím ktery sou dobrý.. mam malou prasklinu na vzduchovym kolenu od vahy vzduchu,ale je zalepena,neoriginál neprodavaji
pouze u bmw.
tak co váháš, to bude nejspíš ono! neni to tak drahý.. cca 700,- Zalepení nepomůže... nebo to zjistíš že na to stříkneš za chodu benzín ve spreji. Jestli se ti zvýší otáčky, prasklina přisává.
hlavne to ma tzv pytel pri zatahu. ja to vymenil na svoji 320 a bylo to znat v reakci na plyn docela dost.
bmwmaniac píše:Tak mám obědnanou tu hadicu-koleno v RENOCARU a cena..... 440Kč-radost nakupovat.Krom to na e30 320i plastáka stojí 300Kč. Fakt koukáma to sem měl strach co tam na mě vybalí za pálku. Na vrakáčích sou pěkní zloději gdyž chrlily ty jejich ceny
Vrakáči rýžujou na lidské blbosti a přístup k zákazníkovi mají asi jako věčně nasraná hajzlbába...já to musím vědět, já tam kupoval celé auto...

tenhle problém sem tady četl už mockrát..sám mam takový u svý vyčáchlý 1,6i..
začalo to před necelym rokem..nastartoval sem rozjel se a najednou přestal reagovat plyn..otáčky okolo 3set..po chvíli vše skoro v normálu krom toho že od tý doby furt kolísaji otáčky..a téměř vždy po druhym startu pár minut od prvního...zase padaj na 300 a auto musim rozjet co nejdřív aby se vše uklidnilo do normálu..většinou kritičtější je to při větších teplotách(takže teď)..
navštívil sem BMW..kde se na toho mojeho bavoráčka seběhli klucí mladší než já...diagnostikou na nic nepřišli...prej jen velký spaliny jinak nic..další diagnozu mi dělal známej a taky na nic nepřišel..
chystám se do třetice na další diagnozu..a to je poslední naděje...pak asi vyměnit 10 věcí za nekonečný měšec plnej pravejch tisícovek..abych zjistil že to byl nakonec takovej ten malinkej nenápadnej červenej kabílek tam dole v pravo a hodně vzadu za takovou tou věcí o který nevim ani co to je...
s tímhle už tu asi nikdo víc nevymyslí co??
začalo to před necelym rokem..nastartoval sem rozjel se a najednou přestal reagovat plyn..otáčky okolo 3set..po chvíli vše skoro v normálu krom toho že od tý doby furt kolísaji otáčky..a téměř vždy po druhym startu pár minut od prvního...zase padaj na 300 a auto musim rozjet co nejdřív aby se vše uklidnilo do normálu..většinou kritičtější je to při větších teplotách(takže teď)..
navštívil sem BMW..kde se na toho mojeho bavoráčka seběhli klucí mladší než já...diagnostikou na nic nepřišli...prej jen velký spaliny jinak nic..další diagnozu mi dělal známej a taky na nic nepřišel..
chystám se do třetice na další diagnozu..a to je poslední naděje...pak asi vyměnit 10 věcí za nekonečný měšec plnej pravejch tisícovek..abych zjistil že to byl nakonec takovej ten malinkej nenápadnej červenej kabílek tam dole v pravo a hodně vzadu za takovou tou věcí o který nevim ani co to je...
-
- Kontaktovat uživatele:
sanchezer píše:tenhle problém sem tady četl už mockrát..sám mam takový u svý vyčáchlý 1,6i..
Tomu řikam odbornej popis

John112 píše:sanchezer píše:tenhle problém sem tady četl už mockrát..sám mam takový u svý vyčáchlý 1,6i..
Tomu řikam odbornej popis![]()
![]()
![]()
odbornej protože už z toho mam normálně prdel...a zmatek v hlavě...