Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozdíly E36 318iS coupe a sedan
-
coupe-meister píše:jednoduše řečeno coupé ma lepší základní výbavu, určitě bych šel raději do coupe, ikdyž na trhu ojetin vychází dráž.
To jako jakou výbavu?To jako,že má kupé v základu el.okna?

-
No myslím, že rozdíly mezi IS coupé a IS sedan budou stejný jako mezi kazdým jiným E36 coupé nebo sedan, tady není co řešit. Pak záleží na roku výroby...typ motoru(M42 nebo M44), přední maska, světla H1 nebo H7, volant, boční blinkry, zadní opěrky, třetí brzdový světlo...ostatní jako klima, okna v el., šíbr, přední mlhovky...to už je asi individuální...
-
Mě šlo o to,že sehnat kupé ISo v nějaké pěkné výbavě je docela problém.A pokud ho seženeš tak nebude nejlevnější.Těch bez výbavy se tu po ČR válí mraky.Jinak v základu má navíc oproti sedanu jen ty el.okna.Jinak na kupé je dost drahá plechařina a na vrakáči se špatně shání.Sedan s motorem IS je v celku vzácnost.
-
- Kontaktovat uživatele:
libovka píše:Mě šlo o to,že sehnat kupé ISo v nějaké pěkné výbavě je docela problém.A pokud ho seženeš tak nebude nejlevnější.Těch bez výbavy se tu po ČR válí mraky.Jinak v základu má navíc oproti sedanu jen ty el.okna.Jinak na kupé je dost drahá plechařina a na vrakáči se špatně shání.Sedan s motorem IS je v celku vzácnost.
proč je na kupé drahá plechařina? dyť čumák maj stejnej ne? a když bys zbořil auto na zadek, tak ti bude jedno, kolik plechy stojej, bo to většinou nemá moc cenu to spravovat
jinak řekl bych, že lepší a horší výbava se víc projeví mezi 4válem a 6válem než mezi sedanem a kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
libovka píše:Předek fakt stejnej není.Neuč orla létat.Pořádně si ty auta prohlédni a pak sem piš rady.
Např. v elitu př.kapota na sedana stojí 3000kč a na kupé 8000kč,př blatník na sedana 750kč a na kupé 1600kč.
zaprvé nenapsal jsem, že je to stejné...napsal jsem že si myslím, že by měl být stejný (to bylo vyjádřeno tím otazníkem...proto jsem to nenapsal jako oznamovací větu..ale jako otázku)
zadruhý nechovej se jak povýšenej idiot....
zatřetí neříkej lidem, co smí bo nesmí dělat:p
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Malibu86 píše:Tak chlapi adost dohadování.To bawo si nechám dovízt z ,,D" za pomocí dobrýho známího prože tuzemskej trh je předraženej.To co je tady za 120 000kč je venku za cca 3500EU (88 000kč).Jestli tomu tak není tak mě opravte.Vážím si každé rady tak budte tek laskaví a žabomyší valky provádějte jinde.Dík
Připočítej nějakej ten zbytečnej vejlet, cenu dovozu a přihlášení a sice malinko ušetříš, ale ne zas tolik. Hlavní výhodu dovozu vidím v tom, že v Německu jsou auta většinou v lepším stavu. Bohužel zrovna E36 už je dneska celkem cikánwagen, a to platí nejen v ČR, ale i v Německu - tam v tom prozměnu jezdí Turci, a na ty bacha.
Pazdi píše:libovka píše:Předek fakt stejnej není.Neuč orla létat.Pořádně si ty auta prohlédni a pak sem piš rady.
Např. v elitu př.kapota na sedana stojí 3000kč a na kupé 8000kč,př blatník na sedana 750kč a na kupé 1600kč.
zaprvé nenapsal jsem, že je to stejné...napsal jsem že si myslím, že by měl být stejný (to bylo vyjádřeno tím otazníkem...proto jsem to nenapsal jako oznamovací větu..ale jako otázku)
zadruhý nechovej se jak povýšenej idiot....
zatřetí neříkej lidem, co smí bo nesmí dělat:p

Logicky,když o tom nic nevím tak neradím.Tady se malibu86 ptal jakou E36.A borec mu napíše,že kupé lepší základní výbavu oproti sedanu když to není pravda.To se na mě nezlob,ale když o tom nic nevím,to sem radši nic nepíšu,ne?
A druhej se zeptá,přoč je dražší předek na kupé když je stejnej?A to v profilu má,že měl compacta a ted má kupé a nevidí rozdíl.
Tak se na mě nezlobte,ale takovýhle rady jsou člověku,kterej se tu chce poradit, k ničemu.
A druhej se zeptá,přoč je dražší předek na kupé když je stejnej?A to v profilu má,že měl compacta a ted má kupé a nevidí rozdíl.
Tak se na mě nezlobte,ale takovýhle rady jsou člověku,kterej se tu chce poradit, k ničemu.