Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rozdíly E36 318iS coupe a sedan

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Malibu86

#1 Příspěvek od Malibu86 »

Zdravím všechny,na jaře přištího roku bych si chtěl pořídit E36 318iS.A na netu jsem nenašel podrobnější popisy abych se vůbec něco dozvěděl.Co v kterým roce mělo nebo nemělo.Jediný co jsem se dozvěl je že by mělo mít samosvor.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Samosvor byl za příplatek, rozhodně nebyl v serii.
ekofresh

#3 Příspěvek od ekofresh »

coupe-meister

#4 Příspěvek od coupe-meister »

jednoduše řečeno coupé ma lepší základní výbavu, určitě bych šel raději do coupe, ikdyž na trhu ojetin vychází dráž.
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

coupe-meister píše:jednoduše řečeno coupé ma lepší základní výbavu, určitě bych šel raději do coupe, ikdyž na trhu ojetin vychází dráž.

To jako jakou výbavu?To jako,že má kupé v základu el.okna? :roll: To je výbava jak prase. :D Je to uplně jedno jestli je to limusína nebo kupé.Pokud chce výbavu tak ji zaplatí.A hlavně limusín s motorem IS je dost málo.
coupe-meister

#6 Příspěvek od coupe-meister »

jo já vlastně zapomněl, že do sedanu se dávali dvoje dveře navíc, ale teď si nejsem jistý jestli to bylo za příplatek. :lol: ]
libovka

#7 Příspěvek od libovka »

coupe-meister píše:jo já vlastně zapomněl, že do sedanu se dávali dvoje dveře navíc, ale teď si nejsem jistý jestli to bylo za příplatek. :lol: ]

Co to to plácáš? Tady chtel malibu 86 poradit a ne poslouchat nějaký nesmysly.Tak tu neplkej když o tom nic nevíš.
ironpipi

#8 Příspěvek od ironpipi »

No myslím, že rozdíly mezi IS coupé a IS sedan budou stejný jako mezi kazdým jiným E36 coupé nebo sedan, tady není co řešit. Pak záleží na roku výroby...typ motoru(M42 nebo M44), přední maska, světla H1 nebo H7, volant, boční blinkry, zadní opěrky, třetí brzdový světlo...ostatní jako klima, okna v el., šíbr, přední mlhovky...to už je asi individuální...
Killca

#9 Příspěvek od Killca »

limuzín prej :D :D :D hehehe :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Malibu86

#10 Příspěvek od Malibu86 »

coupe-meister napsal:
jo já vlastně zapomněl, že do sedanu se dávali dvoje dveře navíc, ale teď si nejsem jistý jestli to bylo za příplatek. ]

libovka npsal:
Co to to plácáš? Tady chtel malibu 86 poradit a ne poslouchat nějaký nesmysly.Tak tu neplkej když o tom nic nevíš.

Díky žes ho umravnil :wink:
coupe-meister

#11 Příspěvek od coupe-meister »

Já ti chtěl pomoci při rozhodování to s těmi dveřmi patřilo libovkovi a ne tobě jelikož pan kolega z Prahy zbytečně začal rejpat.
libovka

#12 Příspěvek od libovka »

Mě šlo o to,že sehnat kupé ISo v nějaké pěkné výbavě je docela problém.A pokud ho seženeš tak nebude nejlevnější.Těch bez výbavy se tu po ČR válí mraky.Jinak v základu má navíc oproti sedanu jen ty el.okna.Jinak na kupé je dost drahá plechařina a na vrakáči se špatně shání.Sedan s motorem IS je v celku vzácnost.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pazdi »

libovka píše:Mě šlo o to,že sehnat kupé ISo v nějaké pěkné výbavě je docela problém.A pokud ho seženeš tak nebude nejlevnější.Těch bez výbavy se tu po ČR válí mraky.Jinak v základu má navíc oproti sedanu jen ty el.okna.Jinak na kupé je dost drahá plechařina a na vrakáči se špatně shání.Sedan s motorem IS je v celku vzácnost.

proč je na kupé drahá plechařina? dyť čumák maj stejnej ne? a když bys zbořil auto na zadek, tak ti bude jedno, kolik plechy stojej, bo to většinou nemá moc cenu to spravovat

jinak řekl bych, že lepší a horší výbava se víc projeví mezi 4válem a 6válem než mezi sedanem a kupé
libovka

#14 Příspěvek od libovka »

Předek fakt stejnej není. :roll: Neuč orla létat.Pořádně si ty auta prohlédni a pak sem piš rady.
Např. v elitu př.kapota na sedana stojí 3000kč a na kupé 8000kč,př blatník na sedana 750kč a na kupé 1600kč.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pazdi »

libovka píše:Předek fakt stejnej není. :roll: Neuč orla létat.Pořádně si ty auta prohlédni a pak sem piš rady.
Např. v elitu př.kapota na sedana stojí 3000kč a na kupé 8000kč,př blatník na sedana 750kč a na kupé 1600kč.

zaprvé nenapsal jsem, že je to stejné...napsal jsem že si myslím, že by měl být stejný (to bylo vyjádřeno tím otazníkem...proto jsem to nenapsal jako oznamovací větu..ale jako otázku)
zadruhý nechovej se jak povýšenej idiot....
zatřetí neříkej lidem, co smí bo nesmí dělat:p
Malibu86

#16 Příspěvek od Malibu86 »

Tak chlapi adost dohadování :?.To bawo si nechám dovízt z ,,D" za pomocí dobrýho známího prože tuzemskej trh je předraženej.To co je tady za 120 000kč je venku za cca 3500EU (88 000kč).Jestli tomu tak není tak mě opravte.Vážím si každé rady tak budte tek laskaví a žabomyší valky provádějte jinde.Dík :lol:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Malibu86 píše:Tak chlapi adost dohadování :?.To bawo si nechám dovízt z ,,D" za pomocí dobrýho známího prože tuzemskej trh je předraženej.To co je tady za 120 000kč je venku za cca 3500EU (88 000kč).Jestli tomu tak není tak mě opravte.Vážím si každé rady tak budte tek laskaví a žabomyší valky provádějte jinde.Dík :lol:

Připočítej nějakej ten zbytečnej vejlet, cenu dovozu a přihlášení a sice malinko ušetříš, ale ne zas tolik. Hlavní výhodu dovozu vidím v tom, že v Německu jsou auta většinou v lepším stavu. Bohužel zrovna E36 už je dneska celkem cikánwagen, a to platí nejen v ČR, ale i v Německu - tam v tom prozměnu jezdí Turci, a na ty bacha.
libovka

#18 Příspěvek od libovka »

Pazdi píše:
libovka píše:Předek fakt stejnej není. :roll: Neuč orla létat.Pořádně si ty auta prohlédni a pak sem piš rady.

zaprvé nenapsal jsem, že je to stejné...napsal jsem že si myslím, že by měl být stejný (to bylo vyjádřeno tím otazníkem...proto jsem to nenapsal jako oznamovací větu..ale jako otázku)
zadruhý nechovej se jak povýšenej idiot....
zatřetí neříkej lidem, co smí bo nesmí dělat:p

:mad: :mad:
fafejta

#19 Příspěvek od fafejta »

Jako je fakt,že ten styl vyjadřování Libovky je na způsob......My jsme z Prahy kdo je víc.......Ale opravdu má komplet pravdu.Akorád ta forma sdělení..no pražská co můžem dělat.Hlavně,aby Tě moc nenasrali,aby si byl tady někomu ještě ochoten poradit.Má vždy opravdu pravdu,co jsem tady od něho četl.
libovka

#20 Příspěvek od libovka »

Logicky,když o tom nic nevím tak neradím.Tady se malibu86 ptal jakou E36.A borec mu napíše,že kupé lepší základní výbavu oproti sedanu když to není pravda.To se na mě nezlob,ale když o tom nic nevím,to sem radši nic nepíšu,ne?
A druhej se zeptá,přoč je dražší předek na kupé když je stejnej?A to v profilu má,že měl compacta a ted má kupé a nevidí rozdíl.
Tak se na mě nezlobte,ale takovýhle rady jsou člověku,kterej se tu chce poradit, k ničemu.
Odpovědět