Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tož jsem přezul.
ferlin píše:Ono je daleko úsměvnější, že někdo, kdo je zde dva měsíce si hraje na šéfa a hned se do někoho naváží.
tak se hned neurazej a neutoc

ferlin píše:Ubývaly před očima. A také dost hlučné. Nebrat.
a drzi aspon? treba protoze maj mekou smes, tak lip drzi na silnici a za mokra ale ubyvaji rychleji, ne?
vlevo je matal
a vpravo Killca 

ferlin píše:Studna píše:Magister píše:Jen dotaz????A co my tady s tím???
, úsměvné, leč pravdivé. Autor chtěl asi upozornit na nákup uvedených pneu, aby varoval ostatní potencionální kupce.
Ono je daleko úsměvnější, že někdo, kdo je zde dva měsíce si hraje na šéfa a hned se do někoho naváží.
I tací zde jsou. Příště je lepší to trochu lépe napsat, páč ti co nepochopí co jsi tím chtěl říct, se hned budou navážet, popř. honit příspěvky aby nebyli piloti nákupních košíků

měl jsem na autě od Goodrichu Profiler G a max spokojenost! ale o tech jak jsi zminoval, se všeobecně říkalo, že jsou nic moc... jinak Goodrich vyrábí Michelin.. pro americký trh ale v evrope se normal daj taky koupit...
tak asi tak...
jinak, musim se zastat kluků, co ti napsali, jakej to má význam... neuraž se, ale příště tedy aspon napiš, jak se to chovalo, dej nejakej tip a tak... ale asi si měl velkou radost z novejch gum!!!
tak asi tak...
jinak, musim se zastat kluků, co ti napsali, jakej to má význam... neuraž se, ale příště tedy aspon napiš, jak se to chovalo, dej nejakej tip a tak... ale asi si měl velkou radost z novejch gum!!!

No jo, mám radost z nových gum, protože jen tak člověk zjistí, na jakých gumách jezdil předtím. Goodrich jednoznačně hlučnější, cítit je každý kamínek, to bych musel podhustit, aby se to zlepšilo. A přitom fakt ubývaly. Najel jsem na nich jen 25 tisíc, přední by možná ještě pět snesly, ale zadní už začínaly být "na papíry."
Pirellky jsou pohodovější, tišší a zdá se, ža ani valivý odpor nebude nějak moc větší. Je jasné, že nejmenší valivý odpor mají sjeté gumy, do hladka, jenže na nich nejde jezdit.
Jinak ty Pirelly jsou 195/65/15 to na můj motor bohatě stačí
a mají je v Rajpneu za cenu Barumek. Tož tak mi to nedalo. 

Pirellky jsou pohodovější, tišší a zdá se, ža ani valivý odpor nebude nějak moc větší. Je jasné, že nejmenší valivý odpor mají sjeté gumy, do hladka, jenže na nich nejde jezdit.

Jinak ty Pirelly jsou 195/65/15 to na můj motor bohatě stačí

Jinak ještě k mému příspěvku,který byl dostatečně okritizováz:Nehoním příspěvky,je mi jedno čeho jsem tady pilot
Ale prostě mi to přišlo,tak že kdyby tady každý napsal co si koupil na auto nové a to starší bylo k ničemu, tak se tu nevidí nic jiného.Jinak teda k těm pneumatikám můžu říct jen to, že na ráj pneu dokonce jsou i příspěvky uživatelů,které nemluví ve prospěch!!