Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tož jsem přezul.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
ferlin

#1 Příspěvek od ferlin »

Konečně jsem těm svým omylem koupeným sračkám Goodrich profiler 2 dal sbohem a obul Pirelli P6. V Raj pneu je měli v akci za 1660, nebo tak nějak, tož jsem neodolal. Zatím se zdají good. A nevypadajó špatně, spíš vypadajó betélně, tož uvidím. :lol:
Magister

#2 Příspěvek od Magister »

Jen dotaz????A co my tady s tím???
Studna

#3 Příspěvek od Studna »

Magister píše:Jen dotaz????A co my tady s tím???

:lol: , úsměvné, leč pravdivé. Autor chtěl asi upozornit na nákup uvedených pneu, aby varoval ostatní potencionální kupce.
ferlin

#4 Příspěvek od ferlin »

Omlouvám se všem, že jsem sdělil svoji zkušenost. Příště si to sakra rozmyslím.
ferlin

#5 Příspěvek od ferlin »

Studna píše:

:lol: , úsměvné, leč pravdivé. Autor chtěl asi upozornit na nákup uvedených pneu, aby varoval ostatní potencionální kupce.

Ono je daleko úsměvnější, že někdo, kdo je zde dva měsíce si hraje na šéfa a hned se do někoho naváží.
Deli

#6 Příspěvek od Deli »

Tak Goodrich nezní moc přesvědčivě :D co byl za problém? :)
ferlin

#7 Příspěvek od ferlin »

Ubývaly před očima. A také dost hlučné. Nebrat. :?
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

ferlin píše:Ono je daleko úsměvnější, že někdo, kdo je zde dva měsíce si hraje na šéfa a hned se do někoho naváží.

tak se hned neurazej a neutoc :D ale musis to uznat, ja bych taky chtel vsem rict co vsechno krasnyho novyho sem si na auto ted dal, ale vim ze to nikoho nezajima :-D (tlumice,horni ulozeni,paliv filtr,vycistil motor,vycistil intr,vymenil olej) :D

ferlin píše:Ubývaly před očima. A také dost hlučné. Nebrat. :?

a drzi aspon? treba protoze maj mekou smes, tak lip drzi na silnici a za mokra ale ubyvaji rychleji, ne?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
ferlin

#9 Příspěvek od ferlin »

Za sucha dobré, za deště jsem to raději moc nezkoušel, ale ubývají hodně. Po loňské dovče ve Francii jsem nestačil koukat. Hlavně zadní byly téměř na výměnu. A to mám slabý motor, takže "gumování" nehrozilo. :)
Studna

#10 Příspěvek od Studna »

ferlin píše:
Studna píše:

Ono je daleko úsměvnější, že někdo, kdo je zde dva měsíce si hraje na šéfa a hned se do někoho naváží.

I tací zde jsou. Příště je lepší to trochu lépe napsat, páč ti co nepochopí co jsi tím chtěl říct, se hned budou navážet, popř. honit příspěvky aby nebyli piloti nákupních košíků :lol:
Deli

#11 Příspěvek od Deli »

a co to bylo vůbec za rozměr? podle ceny tak 205/55/16? nebo 195/65/15 :) je fakt že v těhle menších rozměrech ty ceny zase nejsou tak hrozný i za lepší gumy... :)
all

#12 Příspěvek od all »

měl jsem na autě od Goodrichu Profiler G a max spokojenost! ale o tech jak jsi zminoval, se všeobecně říkalo, že jsou nic moc... jinak Goodrich vyrábí Michelin.. pro americký trh ale v evrope se normal daj taky koupit...
tak asi tak...

jinak, musim se zastat kluků, co ti napsali, jakej to má význam... neuraž se, ale příště tedy aspon napiš, jak se to chovalo, dej nejakej tip a tak... ale asi si měl velkou radost z novejch gum!!! :wink:
Deli

#13 Příspěvek od Deli »

tak je fakt, že skoro každá značka dělá i docela dobrý gumy, jen to chce trochu hledat po netu atd. :) a někdy kouknout i na testy třeba mimo EU a né bejt zblbej jen z toho, co píše Autobild :D
ferlin

#14 Příspěvek od ferlin »

No jo, mám radost z nových gum, protože jen tak člověk zjistí, na jakých gumách jezdil předtím. Goodrich jednoznačně hlučnější, cítit je každý kamínek, to bych musel podhustit, aby se to zlepšilo. A přitom fakt ubývaly. Najel jsem na nich jen 25 tisíc, přední by možná ještě pět snesly, ale zadní už začínaly být "na papíry." :)
Pirellky jsou pohodovější, tišší a zdá se, ža ani valivý odpor nebude nějak moc větší. Je jasné, že nejmenší valivý odpor mají sjeté gumy, do hladka, jenže na nich nejde jezdit. :lol:
Jinak ty Pirelly jsou 195/65/15 to na můj motor bohatě stačí :lol: a mají je v Rajpneu za cenu Barumek. Tož tak mi to nedalo. :lol:
Magister

#15 Příspěvek od Magister »

Jinak ještě k mému příspěvku,který byl dostatečně okritizováz:Nehoním příspěvky,je mi jedno čeho jsem tady pilot :wink: Ale prostě mi to přišlo,tak že kdyby tady každý napsal co si koupil na auto nové a to starší bylo k ničemu, tak se tu nevidí nic jiného.Jinak teda k těm pneumatikám můžu říct jen to, že na ráj pneu dokonce jsou i příspěvky uživatelů,které nemluví ve prospěch!! :!:
Danny Moderátor
Moderátor

#16 Příspěvek od Danny Moderátor »

já mám Goodriche a jsem s nima spokojený mám 225/45/17 nehučí /ověřeno na německé dálnici/ sedí dobře takže spokojenost
Pallas

#17 Příspěvek od Pallas »

Já koupil Fortune 225/45R17 a nikdy vice , ve 40 sem zatocil a ustrelila me prdel , nedalo se stim jet ani 50.Tak jsem to hned druhy den sundal .... Zkousim to reklamovat tak uvidim , stimhle se fakt jezdit nedalo :( .Ted uz jen kvalitni gumy ,preci jen nas to vlastne drzi na silnici :lol:
Killca

#18 Příspěvek od Killca »

se sjetakama se jezdit da :-D najel sem na nich jeste asi 4tisice kilaku, aj draty z nich cuhaly a docela sem se divil ze poilcajti nikdy nic nerikali a i na mokru drzely celkem dobre, nez se dala podlaha :D (nejaky origo micheliny)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět