Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak je to vlastně s čerpadlem?
Byl jsem na TK a tam mi tvrdili, že vůbec nevadí, když nechám delší dobu zaplé zapalování, aniž by běžel motor. Mně se to moc nezdálo. Na námitku, že běží furt čerpadlo mi řekli, že to není pravda, čerpadlo prý dotlakuje a vypne. Což mi připadá blbost. Jak to tedy je? Běží pořád a přebytečný benzín teče vratným potrubím zpět do nádrže, anebo střídavě zapíná a vypíná jako domácí vodárna? 

-
standartne ma natlacit a vypnout, ale nekdy kdyz se porusily kabely, tak nekdo moh natahnout 12V natvrdo od spinacky bez ventilu
me osobne to toci furt, asito mam nejak dobastleny od predchozich majitelu, taky to to cerpadlo dava obcas najevo pisknutim pri roztaceni, takze v ty poloze klicku nikdy moc dlouho nezustavam
me osobne to toci furt, asito mam nejak dobastleny od predchozich majitelu, taky to to cerpadlo dava obcas najevo pisknutim pri roztaceni, takze v ty poloze klicku nikdy moc dlouho nezustavam
vlevo je matal
a vpravo Killca