Chci se zeptat,
dají se sehnat na E36 knoflíky zámku (zamačkávací u okna), aby byly kratší a po zamknutí byly souběžně s tapecem, nebo si je musím vyrobit?
Mef píše:Chci se zeptat, dají se sehnat na E36 knoflíky zámku (zamačkávací u okna), aby byly kratší a po zamknutí byly souběžně s tapecem, nebo si je musím vyrobit?
Díky za info
Urcite by se neco dalo. Nebo staci zkratit tu tycku pro ten spunt
ta tyčka pro špunt by se dělal blbě, je ohejbaná, ale jak říkám, není problém vyrobit nový špunty........ale spíš mě zajímalo, jestli se nedělaly-jí nějaký originály krom plast/chromů klasických i třeba právě kratší.......
Napsal jsem zkratit tu origo tycku, ne ji vytvaret podle originalu kratsi Jinak co se tyce tech bazmeku, tak jich vsude je dost, staci najit i z jineho auta vhodneho, nebo si koupit nejakou ozdobnejsi...zkus pohledat aukce a tak.
moc zlozite ja to cez vikend idem urobit tiez,lebo mi tam vadi jak svina.udrbem s tych plastov a vylestim konce na handrovom kotuci na bruske.potom dam pondelok vediet ako som to poje... ale skusim to..mam cuplikov asi 50.nejak sa rozmnozuju v sufliku:)
m51d25 píše:moc zlozite ja to cez vikend idem urobit tiez,lebo mi tam vadi jak svina.udrbem s tych plastov a vylestim konce na handrovom kotuci na bruske.potom dam pondelok vediet ako som to poje... ale skusim to..mam cuplikov asi 50.nejak sa rozmnozuju v sufliku:)
No ono uriznout kousek tech plastu nepomuze, je nutne provrtat se hloubeji...a to tezko rict, kolik tam je mista bez zmereni.
vsak pokusov mam habadej:) asi ohnem to tiahlo a hornu cast cuplika osusstruzim do roviny,aby vliezla cela dnu,a dovnutra tapaciru nalepim vodiaci kruzok v ktorom to bude behat.to je moj napad..vis aby to neuhlo ked bude vnutri nahodou
Killca píše:si normalne kupte spunty z coupecka a odstipnete stipacka kus toho dratu ze dveri, nevim co resite
ty kupeckovy spunty sou jen takovy zakulaceny valecky, nedaj se uchopit jako ty sedanacky
cez vikend som sa tym je..l a necham to povodne radsej:)najprv som ucvikol a padlo to donutra a tapacir dole prvkrat,potom som dal zas normalnu tycku a osustruzil kolik a skratil..vyzeralo to komicky,tapacir 2x dole.. na 3pokus som uz nemal nervy...