Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
teče benzín
co by to bylo za dotaz.....ja sem mel ten sam problem...a prootze sem to nechtel pat na bmwklub(pac sem vedel ze tu vsichni chytraci pisou.....coje to za dotaz.....jezdi radsi shadou......kdyz nevis....)hodne lidi pootrebuje poradit....a urcite nestoji o toto....
no nic...mel sem ten sam problem....jenze sem si taky myslel ze je to jen po nastartovani.....ale az potom sem zjistil ze to tece porad....jen jak je teplej motor tak se ten beznzin hned vypaři.....staci jen vymenit ty hadicky a prestane...oprava za 20 kč...
no nic...mel sem ten sam problem....jenze sem si taky myslel ze je to jen po nastartovani.....ale az potom sem zjistil ze to tece porad....jen jak je teplej motor tak se ten beznzin hned vypaři.....staci jen vymenit ty hadicky a prestane...oprava za 20 kč...
-
- Kontaktovat uživatele:
Oldman píše:Že Díky!!! Děkuj bohu že ti to ještě neshořelo.Nic blbějšího jsem snad na fóru nečet.VYMĚNIT hadičky!!! A pak snad nebudeš muset při startování přišlápnout,když bude benzín stříkat tam kam má.Kristove nechty
Naprosto s tebou souhlasím... Každýho trochu inteligentního člověka napadne, že když tečou hadičky asi budou potřeba vyměnit...

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
sudzi píše:Ahoj, mám BMW E36 316i a po nastartování studeného motoru mi teče benzín od přívodových hadiček na motor. Po chvíly to přestane. Neměl někdo podobný problém? Taky my to špatně chytá. Musím trochu sešlápnout plyn aby to chytlo. Díky
Tohle sem našel na Youtube, neni to náhodou tvůj případ? Píše, že mu to dělá jen někdy a jen když je motor studenej a tak zruba 3-4 minuty, pak to přestane.
http://www.youtube.com/watch?v=8GJa7Bd89Ok
3OOO píše:co by to bylo za dotaz.....ja sem mel ten sam problem...a proo tece porad....jen jak je teplej motor tak se ten beznzin hned vypaři.....staci jen vymenit ty hadicky a prestane...oprava za 20 kč...
tak jako sorry, ale copak je normalni dotaz typu "pichnul jsem kolo, co s tim?"
vlevo je matal
a vpravo Killca