Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

teče benzín

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sudzi

#1 Příspěvek od sudzi »

Ahoj, mám BMW E36 316i a po nastartování studeného motoru mi teče benzín od přívodových hadiček na motor. Po chvíly to přestane. Neměl někdo podobný problém? Taky my to špatně chytá. Musím trochu sešlápnout plyn aby to chytlo. Díky
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Oldman »

Že Díky!!! Děkuj bohu že ti to ještě neshořelo.Nic blbějšího jsem snad na fóru nečet.VYMĚNIT hadičky!!! A pak snad nebudeš muset při startování přišlápnout,když bude benzín stříkat tam kam má.Kristove nechty
libovka

#3 Příspěvek od libovka »

Tady se řešej někdy věci :roll: Co je to za dotaz?
vilejs

#4 Příspěvek od vilejs »

mozna tam mas vilejse a zerou ty kable a vedeni paliva.
3OOO

#5 Příspěvek od 3OOO »

co by to bylo za dotaz.....ja sem mel ten sam problem...a prootze sem to nechtel pat na bmwklub(pac sem vedel ze tu vsichni chytraci pisou.....coje to za dotaz.....jezdi radsi shadou......kdyz nevis....)hodne lidi pootrebuje poradit....a urcite nestoji o toto....

no nic...mel sem ten sam problem....jenze sem si taky myslel ze je to jen po nastartovani.....ale az potom sem zjistil ze to tece porad....jen jak je teplej motor tak se ten beznzin hned vypaři.....staci jen vymenit ty hadicky a prestane...oprava za 20 kč...
surfis
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od surfis »

Oldman píše:Že Díky!!! Děkuj bohu že ti to ještě neshořelo.Nic blbějšího jsem snad na fóru nečet.VYMĚNIT hadičky!!! A pak snad nebudeš muset při startování přišlápnout,když bude benzín stříkat tam kam má.Kristove nechty

Naprosto s tebou souhlasím... Každýho trochu inteligentního člověka napadne, že když tečou hadičky asi budou potřeba vyměnit... :idea: S tímhle si může dovolit jezdit jenom hazardér. Ani bych se nedivil, kdyby to dopadlo takhle:

Obrázek
Lion
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lion »

sudzi píše:Ahoj, mám BMW E36 316i a po nastartování studeného motoru mi teče benzín od přívodových hadiček na motor. Po chvíly to přestane. Neměl někdo podobný problém? Taky my to špatně chytá. Musím trochu sešlápnout plyn aby to chytlo. Díky

Tohle sem našel na Youtube, neni to náhodou tvůj případ? Píše, že mu to dělá jen někdy a jen když je motor studenej a tak zruba 3-4 minuty, pak to přestane.

http://www.youtube.com/watch?v=8GJa7Bd89Ok
Brody
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Brody »

tak tomu to tam curalo statecne! 8O bych se asi bal
Killca

#9 Příspěvek od Killca »

3OOO píše:co by to bylo za dotaz.....ja sem mel ten sam problem...a proo tece porad....jen jak je teplej motor tak se ten beznzin hned vypaři.....staci jen vymenit ty hadicky a prestane...oprava za 20 kč...

tak jako sorry, ale copak je normalni dotaz typu "pichnul jsem kolo, co s tim?"
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Spajky »

Killca píše:pichnul jsem kolo, co s tim?

hele do toho bych se sám nepouštěl, chce to zvedák a nějakej ten skill...zajeď do servisu
3OOO

#11 Příspěvek od 3OOO »

pochop ze me trvalo opravdu mesic nez jsem vubec lokalizoval kde to tece......takze myslim ze je to uplne normal dotaz....
Odpovědět