cetronix píše:sakra koupil jsem špatný auto.. asi nějakej falzifikát.. číňani zkurvený! Ani nemám pořádnýho bavoráka! 170 000 a vstřiky ne a ne odejít a to jsem je nechal kontrolovat.. jsou to kurvy v tom servise asi mi tam daly nějaký neorigo..
Vadnej vstřik se nepozná jen tím, že ti nejde jeden válec... Třeba za studena nepravidelnej chod, kterej laik nepozná, ale je to předzvěst skonu jednoho z nich.
cetronix píše:sakra koupil jsem špatný auto.. asi nějakej falzifikát.. číňani zkurvený! Ani nemám pořádnýho bavoráka! 170 000 a vstřiky ne a ne odejít a to jsem je nechal kontrolovat.. jsou to kurvy v tom servise asi mi tam daly nějaký neorigo..
jeste treba neubehlo 5 let hehe jinak jdi fakt jeden z mala, ne-li mozna jestli vas znam 2, kteri mate 320d v poradku, tak to proste je a proto jich jsou na bazarech a inzeratech na netu tuny
uběhlo jich 6 já znám dost lidí, co maj 320d v pořádku, ale věřím, že jsou s nima i problémy.. ale spíš vidím, jak na strahově furt řešíte problémy s vašima nesmrtelnýma benzínama ale jak víš, mně se to vyplatí a vím proč jsem si ho koupil a hypotetické problémy znám, ale je to o tom vzít si kalkulačku a vše si pěkně rozpočítat než bezhlavě koupíš auto.. a hlavně umět se k němu chovat a já ho vážně občas nešetřím
cetronix píše:uběhlo jich 6 já znám dost lidí, co maj 320d v pořádku, ale věřím, že jsou s nima i problémy.. ale spíš vidím, jak na strahově furt řešíte problémy s vašima nesmrtelnýma benzínama ale jak víš, mně se to vyplatí a vím proč jsem si ho koupil a hypotetické problémy znám, ale je to o tom vzít si kalkulačku a vše si pěkně rozpočítat než bezhlavě koupíš auto.. a hlavně umět se k němu chovat a já ho vážně občas nešetřím
mame stary auta, tak ejste abychom neresili jak to funguje, ale mysim ze proti novymu dizlu to nase jsou jen malichernosti ruzny klepani a volnobehy, ale furt to bez opravy dokaze jezdit ale pockam si az tvymu autu bude 12let jako ted je mymu a me jen piska lozisko v alternatoru po 290tisicich najetych kilometrech
apropo zna to nekdo http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6715659 , byl nekdo kouknout ...? Kamos se o nej taky zajima ... tak kdyz schrasti prachy tak by se na nej jel kouknout. Nema to nekdo kousek, ze by se mu chtelo na nej kouknout ...