Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw e 46 318i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
surfis
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od surfis »

cetronix píše:sakra koupil jsem špatný auto.. asi nějakej falzifikát.. číňani zkurvený! Ani nemám pořádnýho bavoráka! 170 000 a vstřiky ne a ne odejít a to jsem je nechal kontrolovat.. jsou to kurvy v tom servise asi mi tam daly nějaký neorigo..

:lol: :lol: :lol:

Vadnej vstřik se nepozná jen tím, že ti nejde jeden válec... :wink: Třeba za studena nepravidelnej chod, kterej laik nepozná, ale je to předzvěst skonu jednoho z nich.
cetronix

#42 Příspěvek od cetronix »

nechal kontrolovat

já vím :wink: ale to je fuk.. jako do dubu :roll: a mimo jiné takovej ranec to zase není..
Killca

#43 Příspěvek od Killca »

cetronix píše:sakra koupil jsem špatný auto.. asi nějakej falzifikát.. číňani zkurvený! Ani nemám pořádnýho bavoráka! 170 000 a vstřiky ne a ne odejít a to jsem je nechal kontrolovat.. jsou to kurvy v tom servise asi mi tam daly nějaký neorigo..

:lol: :lol: :lol:
jeste treba neubehlo 5 let hehe :-D jinak jdi fakt jeden z mala, ne-li mozna jestli vas znam 2, kteri mate 320d v poradku, tak to proste je a proto jich jsou na bazarech a inzeratech na netu tuny
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
cetronix

#44 Příspěvek od cetronix »

uběhlo jich 6 :D já znám dost lidí, co maj 320d v pořádku, ale věřím, že jsou s nima i problémy.. ale spíš vidím, jak na strahově furt řešíte problémy s vašima nesmrtelnýma benzínama :D ale jak víš, mně se to vyplatí a vím proč jsem si ho koupil a hypotetické problémy znám, ale je to o tom vzít si kalkulačku a vše si pěkně rozpočítat než bezhlavě koupíš auto.. a hlavně umět se k němu chovat a já ho vážně občas nešetřím 8)
Killca

#45 Příspěvek od Killca »

cetronix píše:uběhlo jich 6 :D já znám dost lidí, co maj 320d v pořádku, ale věřím, že jsou s nima i problémy.. ale spíš vidím, jak na strahově furt řešíte problémy s vašima nesmrtelnýma benzínama :D ale jak víš, mně se to vyplatí a vím proč jsem si ho koupil a hypotetické problémy znám, ale je to o tom vzít si kalkulačku a vše si pěkně rozpočítat než bezhlavě koupíš auto.. a hlavně umět se k němu chovat a já ho vážně občas nešetřím 8)

mame stary auta, tak ejste abychom neresili jak to funguje, ale mysim ze proti novymu dizlu to nase jsou jen malichernosti :) ruzny klepani a volnobehy, ale furt to bez opravy dokaze jezdit :-D ale pockam si az tvymu autu bude 12let jako ted je mymu a me jen piska lozisko v alternatoru :) po 290tisicich najetych kilometrech :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Tehu

#46 Příspěvek od Tehu »

apropo zna to nekdo http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6715659 , byl nekdo kouknout ...? Kamos se o nej taky zajima ... tak kdyz schrasti prachy tak by se na nej jel kouknout. Nema to nekdo kousek, ze by se mu chtelo na nej kouknout ... :oops: :wink:
Odpovědět