Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ostrekovace: striekaju az na strechu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
DominikB

#1 Příspěvek od DominikB »

Rychla otazka: ako mam "naladit" smer ostreku? Voda strieka do siroka a vysoko, takze mam pri umyvani skla mokre aj dvere a strechu. Na starych autach stacila ihla :roll: Ako tie trysky nastavim na E46?
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Na E36 pořád jehlou. I u nových aut to je snad furt stejný. Fakt ti to jehlou nejde? Většinou je ta kulička (tryska) akorát časem zalepená, chce to rozhejbat..
DominikB

#3 Příspěvek od DominikB »

Ihlou to buď nejde, alebo som tupý. Trysky sú ukryté pod čiernym plastovým krytom, neviem s tým vôbec manipulovať 8O
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dsvatos »

Tak jestli s nima fakt nejde pohnout, tak zkus celej ten plast s těma tryskama vepředu něčím malinko podložit, nebo blíž k oknu trošku zespodu zbrousit, aby to stříkalo níž.
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Radim046 »

Mě to na E46 předfacelift teda jde normálně jehlou.A ještě jsem je vyndal z ty lišty-jsou tam nacvaknutý a celý jsem je rozebral a vyčistil.Bacha jsou v nich malinký perka :D .Ale vodni kámen je previt.Ted střikaj jak o život :D
libovka

#6 Příspěvek od libovka »

On má ty ostřikovače co rozprašujou.Ty se jehlou neštelujou.
_peper
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od _peper »

Nechci zakládat nové téma kvůli jedné otázce. Máte nějaký fágl, jak vyndat ostřikovače u E36 aniž bych poskodil lak na kapotě? Je tam takový velký zobáček, který to celý drží, ale i když ho zmáčknu co nevíc, poříd ostřikovač drží ani se nehne.
Slid

#8 Příspěvek od Slid »

_peper píše:Nechci zakládat nové téma kvůli jedné otázce. Máte nějaký fágl, jak vyndat ostřikovače u E36 aniž bych poskodil lak na kapotě? Je tam takový velký zobáček, který to celý drží, ale i když ho zmáčknu co nevíc, poříd ostřikovač drží ani se nehne.

no já je zespodu odcvakl a zatlačil a byl dole, nebylo to nic těžkého,
snad je někdo neměl omleté a nepřilepil :D
_peper
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od _peper »

No nevím, já zatlačil na ten zoubek a pak nahoru ven z kapoty a ten sviňák se asi trošku nehnul :(
ferlin

#10 Příspěvek od ferlin »

Já jsem zjistil také problém s ostřikovači. Zdálo se mi, že jedna strana nějak míň stříká. Prděl jsem na to. Až teď, když jsem doplňoval do nádržky koncentrovanější směs a tu starou jsem vystříkával jsem potom zjistil, že mám málem utopený motor. 8O
Cákalo to zevnitř na kapotu a teklo rovnou na motor. Jsou tam takové plastové sráče na těch tryskách, asi zpětné ventily a stříkalo to z takových direk na boku. Tak jsem milé bazmeky vyhodil, hadičky napojil přímo na trysky a v pohodě. Akorát mi bude spadávat kapalina , ale chuj s tim, aspoň nezamrzne v tryskách a hadičkách. :lol:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Maikl »

_peper píše:No nevím, já zatlačil na ten zoubek a pak nahoru ven z kapoty a ten sviňák se asi trošku nehnul :(

vezmeš za něj a zatlačíš směrem jak je ten zoubek a vyklopíš nahoru, musíš víc zabrat..
Odpovědět