Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ostrekovace: striekaju az na strechu
_peper píše:Nechci zakládat nové téma kvůli jedné otázce. Máte nějaký fágl, jak vyndat ostřikovače u E36 aniž bych poskodil lak na kapotě? Je tam takový velký zobáček, který to celý drží, ale i když ho zmáčknu co nevíc, poříd ostřikovač drží ani se nehne.
no já je zespodu odcvakl a zatlačil a byl dole, nebylo to nic těžkého,
snad je někdo neměl omleté a nepřilepil

Já jsem zjistil také problém s ostřikovači. Zdálo se mi, že jedna strana nějak míň stříká. Prděl jsem na to. Až teď, když jsem doplňoval do nádržky koncentrovanější směs a tu starou jsem vystříkával jsem potom zjistil, že mám málem utopený motor.
Cákalo to zevnitř na kapotu a teklo rovnou na motor. Jsou tam takové plastové sráče na těch tryskách, asi zpětné ventily a stříkalo to z takových direk na boku. Tak jsem milé bazmeky vyhodil, hadičky napojil přímo na trysky a v pohodě. Akorát mi bude spadávat kapalina , ale chuj s tim, aspoň nezamrzne v tryskách a hadičkách.

Cákalo to zevnitř na kapotu a teklo rovnou na motor. Jsou tam takové plastové sráče na těch tryskách, asi zpětné ventily a stříkalo to z takových direk na boku. Tak jsem milé bazmeky vyhodil, hadičky napojil přímo na trysky a v pohodě. Akorát mi bude spadávat kapalina , ale chuj s tim, aspoň nezamrzne v tryskách a hadičkách.