Zdravíčko, dnes mi začla "kravnout" kontrolka dobíjení, nejdřív při první pozici nesvítila vůbec jak by měla svítit a po nastartování se lehce rozsvítila a zhasla, při dalšim startu hned na to už bylo vše v klidu... Po 15ti kilácích kdyžř sem zastavil, a pak znovu nastartoval tak už lehce svítila pořád, a v otáčkách nad 4tis zhasla, tak sem to hnal dom po tmě bes světel po Plzni, a když sem v temnej uličce rozsvítil, tak už to ani nesvítilo a začlo vynechávat, tak sem dojel na nejbližší parkoviště kde mi to zdechlo a teď to tam stojí (domů už sem nedojel). Čím to může být? Uhlíky v altíku, celej altík, nebo relátko nebo co??? Spěchá!!! Než mi to tam rozkradou, je to takový pochybný parkoviště!!! Help!!!!!!díky
chtelo by to bawvce napojit na jiny auto, nasadit si nabitou baterku, odpojit draty z altiku a nastartovat a zmerit na vystupech altiku kolik dava, jestli dobiji dobre, tak je problem jinde, jesli nedobiji, tak ho hned vyhod a hod na repas k elektrikarum at si s tim poradi, kdovi co s tim je
Killca píše:chtelo by to bawvce napojit na jiny auto, nasadit si nabitou baterku, odpojit draty z altiku a nastartovat a zmerit na vystupech altiku kolik dava, jestli dobiji dobre, tak je problem jinde, jesli nedobiji, tak ho hned vyhod a hod na repas k elektrikarum at si s tim poradi, kdovi co s tim je
Tak sem měřil jak o život, a nedával... Už je u elektrikáře, uhlík je v hajzlu, tak se mění to relé s uhlíkama a ložiska a stáčí kotva. Díky za radu
Killca píše:to je supr, tak potom napis, kolik te to stalo, budu potrebovat malej repas taky, tak abych vedel kolik si berou obrazne za hrabani se v tom
Dělal jsem ho minulej tejden uhliky s regulatorem, ložiska, komutator celkem 2000 s trocou sikovnosti to nejni problem.. jen to chce velkou pajku na napajeni statorovejch vyvodu k diodam. a je to. me nic nesvitilo ale rozebral sme ho a udelal uz by netrvalo dlouho.
Už to mam vyřešený... už dobíjim... Cenově: 937 + regulátor s uhlíkama (300 cca), z toho 100 stočení kotvy, 140 ložiska, zbytek práce (přes 3 hodiny)... Problém rozebrat to zas takovej neni, ale mě v servisu při rozebírání urvaly 2 šroubky tak museli odvrtávat a mrdat se s tim, kdyby se neurvaly měl bych to levnějš ...
to zajiste urvaly srouby uchyceni draty nebo neco takovyho, to se odmrdava uplne samo aniz bysto chtel, s tim se neda moc delat, kamos takle taky zkur*il dva altiky, ze na nich strh srouby
Killca píše:to zajiste urvaly srouby uchyceni draty nebo neco takovyho, to se odmrdava uplne samo aniz bysto chtel, s tim se neda moc delat, kamos takle taky zkur*il dva altiky, ze na nich strh srouby
Uvvali nějaký v hliníku, že tam museli dávat matičky, prej byly nalomený, že už nějaký praSE ten altík dělalo, tak newim no... No což, stává se.