Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tlumená světla E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
chall

#1 Příspěvek od chall »

Prosím POMOC = nejdou mi tlumená světla (samozřejmě jsou zapnutá a žárovky funkční):-)
Nevíte, jestli to není nějaká pojistka? Děkuji Vám.
Vlada8

#2 Příspěvek od Vlada8 »

vim, ze je to off topic, ale mam take takovy problem se svetly na me e46 mi pripada, ze svetla vzdy sem tam problikuji, proste vice prosvicuji, jako by do nich slo na 1s vice proudu...proste sviti a na sekundu zesili a pk za v pohode, opakuje se to nepravidelne...nesetkal jste se s tim nekdo? zarovky nepraskaji...
chall

#3 Příspěvek od chall »

Díky... :cry:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pazdi »

zkontroluj pojistky, proškrábni relátka
Foldas

#5 Příspěvek od Foldas »

a co altík nedava větší napěti
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

chall píše:Prosím POMOC = nejdou mi tlumená světla (samozřejmě jsou zapnutá a žárovky funkční):-)
jak psal pazdi, je to tedka v zime hlavne, prechofovy odpory, me taky chvili trva nez zacnou startovat xenony, musim spinacem otocit tak 5x abych protrh ten odpor a draty zacaly normalne vodit, takze s multimetrem projit pojistky a potom zkusit procistit kontakty relatka a pojistek a pak i kontakty i svetel, ale spis to bude to rele, pak to striknout kontaktolem a bude to vodit jako novy
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
chall

#7 Příspěvek od chall »

Kluci, moc Vám děkuju! Koupil jsem zkoušečku a byla to pojistka. Normálně okem jsem si jí nevšimnul. Už to chodí!!! Dám si na ni pozor. Zlatý autíčko! :-) Ještě jednou díky a hezký Vánoce všem! :-)
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pazdi »

:palec: tak hlavně, že je to ok...i Tobě fajný Vánoce :wink:
Pacey

#9 Příspěvek od Pacey »

Killca píše:
chall píše:Prosím POMOC = nejdou mi tlumená světla (samozřejmě jsou zapnutá a žárovky funkční):-)
jak psal pazdi, je to tedka v zime hlavne, prechofovy odpory, me taky chvili trva nez zacnou startovat xenony, musim spinacem otocit tak 5x abych protrh ten odpor a draty zacaly normalne vodit, takze s multimetrem projit pojistky a potom zkusit procistit kontakty relatka a pojistek a pak i kontakty i svetel, ale spis to bude to rele, pak to striknout kontaktolem a bude to vodit jako novy

Ja mam taky takovej problem, co zacla bejt zima tak kdyz rano prijdu k autu xenovy zapinam treba na podesaty dycky jenom bliknou nebo neudelaj nic a musim hodnekrat otocit spinacem svetel nez se zapnou.. Jde s tim neco delat?
Killca

#10 Příspěvek od Killca »

Pacey píše:Ja mam taky takovej problem, co zacla bejt zima tak kdyz rano prijdu k autu xenovy zapinam treba na podesaty dycky jenom bliknou nebo neudelaj nic a musim hodnekrat otocit spinacem svetel nez se zapnou.. Jde s tim neco delat?

no hele jestli neni spatnej balast nebo v zime netrpi vybojky, tak bby melo pomoct vycistit poradne vsechny kontakty co vedou ke svetlum, muzes nekdy experimentalne zkusit, kdyz rano po vymrzle noci prijdes k autu, tak bez vseho zapojit cistou 12tku do ballastu a koukat jestli to bude spinat blbe, kdyz ne, tak jsou jasne kontakty nekde v dratech v aute na vycisteni, kdyz se to bude rozsvecet spatne, tak jsou na vycisteni kontakty okolo balastu, nebo balast celkove je spatne navrzen a moc neodolava mensim teplotam, ale mel by, vetsinou je zalitej do pryskirice nebo co to je za maglajz a ta teda to uhemuje perfekt :-D

jinak me osobne to napoctvrty zapinat nevadi, ale je to trochu divny no, ale sem i tad kdyz to po ranu nefunguje, se muzu policajtum vymluvit, ze mi svetla nesviti a musim svitit krouzkama (jake zklamani) :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět