takže dnes výměna světel...ani jsem tam nedával xenony...nastartuju a check napsal "low beam failure"...šecko svítí tak jak má...tak co s tím může být?
Nápodobně, taky mi to píše i u žárovek. Relé jsem očistil, zkontroloval konektory. A nic, všechno svítí a check držkuje. Možná by pomohlo dát to relé nový.
já koupil zase světla angel eyes od DEPA a dal do nich xenony, když se xenony zapnout tak mi to napíše DEFAULF LAMPES CODES, asi taky nikdo neví co s tím co?
tak sem se včera k autu nedostal...až dnes...jetšě než jsem prohodil relátka, tak jsem zkusil zapnout světla...nenapsalo to žádnou chybu...a přitom v pravým nebyla žárovka:-D takže už fakt svýmu checku nerozumím....žárovku jsem tam šupnul...napsalo to chybu...vytáh jsem relátko, znovu proškrábal a prostřík a už to snad je ok...(zatím s žárovkama)
Právě řeším problém s xenonama a s checkem, hlasi Tail light failure, chtěl jsem koupit ten kondenzátor co se přidává k 35W trafu, ale zjistil jsem, že už to tam mám ale chybu to hlásí pořád.
Normální žárovka má odběr 4,38A a xenony mají startovací proud asi 9,5A a po cca 10 sekundách to klesne na 4,05A (bez kondenzátoru, s ním to je 4,32A) ale check hlásí chybu hned po zapnutí xenonů. Nemate typ kde hledat chybu?
V tom případě použij tu metodu, co na ní dávám odkaz o pár příspěvků výš a máš klid, vyzkoušeno. Defakto tím odpojíš hlídání předních světel check controlem, jedná se o čtyři dráty k přestřižení, je to tam i s fotkama.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Ozivuju toto tema v info case.. Chtel bych taky dodelat Xenony na e36,Ma nekdo navrh od koho tady z fora koupit?+sem slysel ze ty zarovky nic nevydrzi a cca po pulroce hori,ma stim nekdo zkusenosti?A sviti to o tolik vic ze se zato vyplati vyhazovat penize? Diky za info
Xenony tu prodává např. člen Fx - já mám od něj několikery a všechny v pohodě.
Vyměnit se to vyplatí určitě, až s nimi jednou vyjedeš, nebudeš chtít jinak
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
sviti to o dost vic, kdyz ma paraboly, ale ty paraboly jsou smrtelny pro lidi v protismeru tedy, chce to cocky a ty uz zase tolik nesviti, ale stale je to celkem OK
krom toho jestli to das do parabol, policajti si te usmazej na tech xenonech
S H7R to není až tak zlý ani v té parabole, víceméně je to kopie systému Philips D2R, který používá Volvo ve svých autech ještě dnes
Jinak by mě zajímalo, co znamená, že výbojky po půlroce hoří
Ano, od nekterých výrobců výbojky opravdu hoří, to když v Číně měli blbý den a baňku usadili obráceně, tedy ohniskem blíž k patici - taky už jsem viděl, velice pěkný pohled
zdravím nechtěl by sem někdo dát fotky nebo český popis upravy checku nebo spíš které kabely přepojit aby check nehlásil závadu na předních světlech?... na tom odkazu od Dan_td anglicky moc neumím a obrázky už tam nejsou ...
tady máš návod forumai.bmw-klubas.lt/download/file.php?id=13970 bud bych koupil za asi 400 kabely ktere se k tomu prodavaji a pak ti bude dál fungovat check když ti xenon nebunguje nebo si to lze za par kaček vyrobit doma,stači koupit kondenzatory 4700 a krabičky kam je schováš. viz tento návod forumai.bmw-klubas.lt/download/file.php?id=13970 když jsem měl ještě HIDky tam jsem to dělal a fungovalo to.
pokud ti nepujde muj odkaz tak si dej v google vyheldat HID install E46 a vyjede ti pdf navod[/b]