Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vadné čidlo kliky, chyba v zapalovani
ja bych je taky nemenil (a nebudu), ale zas ti to muze usetrit komplikace
Viz moje Vectra: dve hodiny jsem se s tim drbal, pak koupil kabl za 150Kc...... usetril jsem
V servise ti vymeni kable a svicky za 2k................................................... jsem v klidu
nekomu to za to stoji.......................................................................... Ano / Ne
Viz moje Vectra: dve hodiny jsem se s tim drbal, pak koupil kabl za 150Kc...... usetril jsem
V servise ti vymeni kable a svicky za 2k................................................... jsem v klidu
nekomu to za to stoji.......................................................................... Ano / Ne
stojej podobne jako z tesly tady http://www.tesla-blatna.cz/cs/index.php , ale ja bych je do bawce nedal, brali sme z tesly na CLIO babicce a to je nekvalitni jak prase, ty v kliu jsou zapusteny az pod vikem ventilu, skoro nejsou videt, takze origo maj takovy plastovy haky az na viko, ale tyhle blatnacky jsou jen kratoucky a uz je nidky nevyndas
edit: no i kdyz ty z pelicanu nevypadaj tak spatne, jen s nima nemam zkusenosti no

edit: no i kdyz ty z pelicanu nevypadaj tak spatne, jen s nima nemam zkusenosti no
vlevo je matal
a vpravo Killca 

mel jsem napsat, ze jakykoliv studeny start je na 5.Pak se valec chyti, jde jen o to , za jakou dobu.Vcera cca 4km na5.Pak jsem se nasral a 1ka, 2ka do 5000,pri jednicce se uz chytil, krasne tahnul,ale v 5000 opet vynechal,sup dvojka a u 5tis dalsi zaskub,3->120 a uz jel krasne.
Jeste takova domenka , necha se zjistit, pokud opet naskoci na 5,kdyz budu pri volnobehu odpojovat jednotlivy kable k civkam,ktera svicka nepali?Muj typ je , ze pokud to nechcipne pri vypojeni,tak je svicka v kyblu.Nevim, ale jestli to neuskodi motoru a nasledne mne(abych nedostal pecku jako vrata)
Jeste takova domenka , necha se zjistit, pokud opet naskoci na 5,kdyz budu pri volnobehu odpojovat jednotlivy kable k civkam,ktera svicka nepali?Muj typ je , ze pokud to nechcipne pri vypojeni,tak je svicka v kyblu.Nevim, ale jestli to neuskodi motoru a nasledne mne(abych nedostal pecku jako vrata)

Paavo píše:Jeste takova domenka , necha se zjistit, pokud opet naskoci na 5,kdyz budu pri volnobehu odpojovat jednotlivy kable k civkam,ktera svicka nepali?Muj typ je , ze pokud to nechcipne pri vypojeni,tak je svicka v kyblu.Nevim, ale jestli to neuskodi motoru a nasledne mne(abych nedostal pecku jako vrata)
motoru to neuskodi
katalyzatoru snad taky ne kdyz to nebudes moc turovat
vn kabelu to moc nprospeje ale co uz

kdys naposled menil svicky, ze bys to udelal komplet
civky jsem mel pujceny z brachovo e36 320i kde vsechno slape jak ma a zadna zmena.
kabely jsi pujceny nemel?
Mě to dělalo to samé a nakonec to taky byla cívka(viz.Hanz), ale tenhle problém s R6 se tady řešil už 100krát (téma "záhada století") a každému pomohlo něco jiného...svíčky, pal.filtr, čidlo vačky/kliky...diagnostika v neautorizovaném BMW servise mi řekla jen lambdu, kterou to ale zřejmě nebylo (respektive po její výměně bez znatelného zlepšení).
Držím palce...
Držím palce...
jj presne tohle mam akorat s Vanosem,takze:civky odzkouseny(moje na bratrovo 320 slapou vpoho, jeho na mi 2.5 stejne jako s mema->problem nevyresen)ale civky jsou vpoho.Vcera ostra projizdka,asi 4km jsem jel na 5 ,pak rudo a 1,2,3 k 5tacum.Svete div se na jednicku si jeste cuknul ale pak sel hladce az k 5tis kde opet jakby vynechal,to samy na dvjku a 3 ke 120.Dneska dvakrat studeny start a sel jak po masle na vsech 6.Ze by nejka karbonova usadka na svicce.Nicmene svicky NGK BKR6E tam pujdou po novm roce at tak ci tak(cena za jednu 119,- s dani->za hubicku)
-
- Kontaktovat uživatele:
no........popravde ne, kdyz jsem se to chystal zkusit, tak palily vsechny, sel krasne hladce.Nakonec mi to stejne nedalo a postupne jsem odpojoval ty kable k civkam.U kazdeho valce nasledoval vypadek.Takze cekam bud az se problem vyskytne a nebo jdu koupit novy svice(stejne tam mely bejt uz od koupe v zari)
Jenom mi nejak jeste vrtaj hlavou snimace (cidla) kliky a vacky.S tim jsem se jeste nesetkal,abych pak nekoupil svicky a byl na stejnym miste jako ted.A to stim katem co psal Maugli nejak nechapu.......(pri ucpanym katu vynechava valec????neni kat. nahodou pricpanej pro 3 nebo 6 valcu najedou?)
Jenom mi nejak jeste vrtaj hlavou snimace (cidla) kliky a vacky.S tim jsem se jeste nesetkal,abych pak nekoupil svicky a byl na stejnym miste jako ted.A to stim katem co psal Maugli nejak nechapu.......(pri ucpanym katu vynechava valec????neni kat. nahodou pricpanej pro 3 nebo 6 valcu najedou?)