Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Montáž Angel Eyes do e46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Davsa

#1 Příspěvek od Davsa »

Zdravím vím že tady to téma je asi milionkrát ale nejak jsem se nedočetl k vyřešení mého problému jde o to že bych rád dal AE do e46 PFL s xenonama ale docela jsem skončil hned na začátku kdy mám oddělat tu lištu pod světlem mám v ní totiž odstřikovač a ve všech návodech co jsem viděl je to bez něj... a nerad bych to posral... díky za radu
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

ten ostrikovac stac jen povytahnout, v te chvili sundat sklo (plast) svetla a pustit zpet a pracovat na svetle
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Davsa

#3 Příspěvek od Davsa »

Killca píše:ten ostrikovac stac jen povytahnout, v te chvili sundat sklo (plast) svetla a pustit zpet a pracovat na svetle

jo to jsem zkoušel na horní části to sklo bylo celkem volné ale dole pořád drželo jak čert tak jsem to nechtěl moc rvát... jinak jak se ten ostřikovač povytáhl tak začal trošku kapat je to normální?
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

Davsa píše:
Killca píše:ten ostrikovac stac jen povytahnout, v te chvili sundat sklo (plast) svetla a pustit zpet a pracovat na svetle

jo to jsem zkoušel na horní části to sklo bylo celkem volné ale dole pořád drželo jak čert tak jsem to nechtěl moc rvát... jinak jak se ten ostřikovač povytáhl tak začal trošku kapat je to normální?

no, skoro se da rict ze je no, znam uz par lidi co ty ostrikovace svetel uz odpojili uplne, protoze se stejne kazdejch 50tkm zlomej nebo furt tecou nebo ostrikovani v tomhle pocasi nici plasty svetel
Davsa

#5 Příspěvek od Davsa »

Killca píše:
Davsa píše:

no, skoro se da rict ze je no, znam uz par lidi co ty ostrikovace svetel uz odpojili uplne, protoze se stejne kazdejch 50tkm zlomej nebo furt tecou nebo ostrikovani v tomhle pocasi nici plasty svetel

jo díky za radu jinak jsem se ještě chtěl zeptat jak je to s blinkrem jak tam drží? levej jsem normálně vytáhl ale pravýmu se moc nechce...
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

no nahore nad blinkrem by mel byt odsruobovatelny sroubek a pak uz staci blinkr je vytahnout ne
Davsa

#7 Příspěvek od Davsa »

Killca píše:no nahore nad blinkrem by mel byt odsruobovatelny sroubek a pak uz staci blinkr je vytahnout ne

no já někde četl že je rozdíl u 2000 a 2001 nebo co... jde o to že v každým návodu dávají šrubovák do té podlouhlé díry od světla hned ta první ale tam já nic nemám žádný šroubek...
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

tak to mas vyjeban a prilepeny vterinakem, to je pak spatny :-D
Davsa

#9 Příspěvek od Davsa »

Killca píše:tak to mas vyjeban a prilepeny vterinakem, to je pak spatny :-D

:D tak to je super :D nemáš nějaký obrázek nebo něco kde je to vidět jak to má vypadat? jinak díky za rady
Tehu

#10 Příspěvek od Tehu »

mimo jine i treba tento :-) FL je stejny jako PFL http://bmwstyle.cz/index.php?akce=news&news_id=28
Davsa

#11 Příspěvek od Davsa »

Tehu píše:mimo jine i treba tento :-) FL je stejny jako PFL http://bmwstyle.cz/index.php?akce=news&news_id=28

zdravím jo díky to už jsem viděl jde o to že mi to nepomohlo protože tam není ostřikovač a u blinkru je napsaný vymontujeme blinkr :D ale jakým způsobem :D
Killca

#12 Příspěvek od Killca »

fotku nemam ,ale proste v uchyceni blatniku mas otvor pro vlozeni sroubovaku zeshora abys moh vysroubovat sroub co drzi blinkr, kterej se pak uz jen vynda
Tehu

#13 Příspěvek od Tehu »

presne jak pise Killca... Jsem to pred vanocema delal jak na svem FL modelu tam je sroubek na zavit tak na kamosovim PFL modelu a ten tem tusim mel bud jenom na takovej sroub na pulotacku nebo jenom na zatlaceni ted uz nevim :-( Kazdopadne je na to dira zvruchu na blatniku, ale jestli ti sel levej ven normalne a pravej ti nejde tak je nekde neco spatne tak to uz jenom hold hodne stesti :wink:

vsude pisou jenom oddelat blinkr protoze na tom nic neni a prikladaj max. takovouto fotku :!: ale to uz myslim je ti jasne :-D
Přílohy
smaz.JPG
smaz.JPG (49.66 KiB) Zobrazeno 240 x
Davsa

#14 Příspěvek od Davsa »

díky za rady zkusím to nějak pokuchat :D
Magister

#15 Příspěvek od Magister »

PFL i FL to mají pouze na stlačení packy a ten blinkr vyjede sám a pokud ne, tak trošku s ním zaviklat a je to....žádná věda a jinak když vytáhneš tu lištu s tím ostřikováním a nechceš manipulovat s tím sklem přes ni, tak máš dvě možnosti a to takové, že buď za ni zatáhneš silou směrem k sobě a ostřikovač se rozpojí, nebo si tu trubičku podržíš třeba sikovkama a uděláš to rozpojení šetrněji....stejným způsobem to pak budeš i dávat dohromady.Pokud to sklo nebylo montováno někdy v minulosti, tak se ti bude zdát, že drží dosti pevně, protože je přicuclé na to pěnové těsněí kolem paraboly.Odcvakej všechny packy kolem paraoly, poté ji krásně sundáš (já ji oddělávám zpravidla od spodu -> nahoru)
Přeji hodně štěstí :wink:
Davsa

#16 Příspěvek od Davsa »

Magister píše:PFL i FL to mají pouze na stlačení packy a ten blinkr vyjede sám a pokud ne, tak trošku s ním zaviklat a je to....žádná věda a jinak když vytáhneš tu lištu s tím ostřikováním a nechceš manipulovat s tím sklem přes ni, tak máš dvě možnosti a to takové, že buď za ni zatáhneš silou směrem k sobě a ostřikovač se rozpojí, nebo si tu trubičku podržíš třeba sikovkama a uděláš to rozpojení šetrněji....stejným způsobem to pak budeš i dávat dohromady.Pokud to sklo nebylo montováno někdy v minulosti, tak se ti bude zdát, že drží dosti pevně, protože je přicuclé na to pěnové těsněí kolem paraboly.Odcvakej všechny packy kolem paraoly, poté ji krásně sundáš (já ji oddělávám zpravidla od spodu -> nahoru)
Přeji hodně štěstí :wink:

díky moc já si myslel že tam žádný šroubek nebude snad se mi podaří nic nezprasit...
myroslav

#17 Příspěvek od myroslav »

No neviem ci to na tej fotke bude vidno, ale fotil som to len mobilom, cervena sipka znazornuje otvor, do ktoreho treba strcit srubovak a povolit srubku a potom smerovku uz len vysunies von Obrázek
duffson

#18 Příspěvek od duffson »

Killca píše:
Davsa píše:

To, ze se tim nici plasty slysim poprve...ale kazdopadne mam furt prazdnou nadrzku na vodu do ostrik :evil:
Davsa

#19 Příspěvek od Davsa »

myroslav píše:No neviem ci to na tej fotke bude vidno, ale fotil som to len mobilom, cervena sipka znazornuje otvor, do ktoreho treba strcit srubovak a povolit srubku a potom smerovku uz len vysunies von Obrázek

díky :idea:
Killca

#20 Příspěvek od Killca »

duffson píše:To, ze se tim nici plasty slysim poprve...ale kazdopadne mam furt prazdnou nadrzku na vodu do ostrik :evil:
co sem slysel, tak ta nemrzka v ostrikach kdyz strika na ten plast. kryt svetlka, tak ho naleptava a poskozuje se tim, pak tam vznikaj takovy jakoby nitkovity prasklinky a plast de do haje, bejt to sklo, tak je to v pohode, ale bohuzel
Odpovědět