Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Montáž Angel Eyes do e46
Zdravím vím že tady to téma je asi milionkrát ale nejak jsem se nedočetl k vyřešení mého problému jde o to že bych rád dal AE do e46 PFL s xenonama ale docela jsem skončil hned na začátku kdy mám oddělat tu lištu pod světlem mám v ní totiž odstřikovač a ve všech návodech co jsem viděl je to bez něj... a nerad bych to posral... díky za radu
Killca píše:ten ostrikovac stac jen povytahnout, v te chvili sundat sklo (plast) svetla a pustit zpet a pracovat na svetle
jo to jsem zkoušel na horní části to sklo bylo celkem volné ale dole pořád drželo jak čert tak jsem to nechtěl moc rvát... jinak jak se ten ostřikovač povytáhl tak začal trošku kapat je to normální?
Davsa píše:Killca píše:ten ostrikovac stac jen povytahnout, v te chvili sundat sklo (plast) svetla a pustit zpet a pracovat na svetle
jo to jsem zkoušel na horní části to sklo bylo celkem volné ale dole pořád drželo jak čert tak jsem to nechtěl moc rvát... jinak jak se ten ostřikovač povytáhl tak začal trošku kapat je to normální?
no, skoro se da rict ze je no, znam uz par lidi co ty ostrikovace svetel uz odpojili uplne, protoze se stejne kazdejch 50tkm zlomej nebo furt tecou nebo ostrikovani v tomhle pocasi nici plasty svetel
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:Davsa píše:Killca píše:ten ostrikovac stac jen povytahnout, v te chvili sundat sklo (plast) svetla a pustit zpet a pracovat na svetle
no, skoro se da rict ze je no, znam uz par lidi co ty ostrikovace svetel uz odpojili uplne, protoze se stejne kazdejch 50tkm zlomej nebo furt tecou nebo ostrikovani v tomhle pocasi nici plasty svetel
jo díky za radu jinak jsem se ještě chtěl zeptat jak je to s blinkrem jak tam drží? levej jsem normálně vytáhl ale pravýmu se moc nechce...
mimo jine i treba tento
FL je stejny jako PFL http://bmwstyle.cz/index.php?akce=news&news_id=28

Tehu píše:mimo jine i treba tentoFL je stejny jako PFL http://bmwstyle.cz/index.php?akce=news&news_id=28
zdravím jo díky to už jsem viděl jde o to že mi to nepomohlo protože tam není ostřikovač a u blinkru je napsaný vymontujeme blinkr

presne jak pise Killca... Jsem to pred vanocema delal jak na svem FL modelu tam je sroubek na zavit tak na kamosovim PFL modelu a ten tem tusim mel bud jenom na takovej sroub na pulotacku nebo jenom na zatlaceni ted uz nevim
Kazdopadne je na to dira zvruchu na blatniku, ale jestli ti sel levej ven normalne a pravej ti nejde tak je nekde neco spatne tak to uz jenom hold hodne stesti
vsude pisou jenom oddelat blinkr protoze na tom nic neni a prikladaj max. takovouto fotku
ale to uz myslim je ti jasne 

vsude pisou jenom oddelat blinkr protoze na tom nic neni a prikladaj max. takovouto fotku

- Přílohy
-
- smaz.JPG (49.66 KiB) Zobrazeno 244 x
PFL i FL to mají pouze na stlačení packy a ten blinkr vyjede sám a pokud ne, tak trošku s ním zaviklat a je to....žádná věda a jinak když vytáhneš tu lištu s tím ostřikováním a nechceš manipulovat s tím sklem přes ni, tak máš dvě možnosti a to takové, že buď za ni zatáhneš silou směrem k sobě a ostřikovač se rozpojí, nebo si tu trubičku podržíš třeba sikovkama a uděláš to rozpojení šetrněji....stejným způsobem to pak budeš i dávat dohromady.Pokud to sklo nebylo montováno někdy v minulosti, tak se ti bude zdát, že drží dosti pevně, protože je přicuclé na to pěnové těsněí kolem paraboly.Odcvakej všechny packy kolem paraoly, poté ji krásně sundáš (já ji oddělávám zpravidla od spodu -> nahoru)
Přeji hodně štěstí
Přeji hodně štěstí

Magister píše:PFL i FL to mají pouze na stlačení packy a ten blinkr vyjede sám a pokud ne, tak trošku s ním zaviklat a je to....žádná věda a jinak když vytáhneš tu lištu s tím ostřikováním a nechceš manipulovat s tím sklem přes ni, tak máš dvě možnosti a to takové, že buď za ni zatáhneš silou směrem k sobě a ostřikovač se rozpojí, nebo si tu trubičku podržíš třeba sikovkama a uděláš to rozpojení šetrněji....stejným způsobem to pak budeš i dávat dohromady.Pokud to sklo nebylo montováno někdy v minulosti, tak se ti bude zdát, že drží dosti pevně, protože je přicuclé na to pěnové těsněí kolem paraboly.Odcvakej všechny packy kolem paraoly, poté ji krásně sundáš (já ji oddělávám zpravidla od spodu -> nahoru)
Přeji hodně štěstí
díky moc já si myslel že tam žádný šroubek nebude snad se mi podaří nic nezprasit...
Killca píše:Davsa píše:Killca píše:ten ostrikovac stac jen povytahnout, v te chvili sundat sklo (plast) svetla a pustit zpet a pracovat na svetle
To, ze se tim nici plasty slysim poprve...ale kazdopadne mam furt prazdnou nadrzku na vodu do ostrik

co sem slysel, tak ta nemrzka v ostrikach kdyz strika na ten plast. kryt svetlka, tak ho naleptava a poskozuje se tim, pak tam vznikaj takovy jakoby nitkovity prasklinky a plast de do haje, bejt to sklo, tak je to v pohode, ale bohuzelduffson píše:To, ze se tim nici plasty slysim poprve...ale kazdopadne mam furt prazdnou nadrzku na vodu do ostrik
vlevo je matal
a vpravo Killca