Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 - rozsypany caj u check control
pokud jsem to nesmazal, tak bych mel mit nekde navod jak to dat aspon"malinko" do pucu.U me byla zavada v nedostatecnem kontaktu mezi zobrazovaci folii a tistenejma spojema.............Stacilo "pouze" vyndat Chack,rozebrat(tusim 6ka torx,mozna 8ka),Lehonce odehnout display a nahradit tu bilou vymackanou gumu,ktera podpira folii nejakou tlustsi,silikonem............proste necim co folii zase dostatecne primackne.Ale necekej, ze se problem zcela odstrani,dojde k markantnimu zlepseni citelnosti,ale pored nektere pixlikx budou problikavat(aspon u me)Jinak novej Chack je za cca. 8000 a jetej bys moh do 500 sehnat.Ale odzkouset................nebrat nic na dalku.
takze nakonec to nemam...........ale poku si zbehlej v anglictine, tak ti nebude delat problem si to najit na bimmerforum.Ostatne tam byl taky ten odkaz co jsem mel....................je to tam detailne rozepsany ,co potrebujes,navod jak postupovat i s fotkama u kazdyho kroku.Nezbyva nez hledat..............fakt to uz nemam.Sorac
Zdar , nedávno jsem při serfování našel nějakou firmu v praze myslím co tohle dělá. ale žádná vlastní zkušenost - http://home.tiscali.cz:8080/cz341278/page8.htm
-
Praxe je taková, že to stejně nepomůže a nebo jenom minimálně. Spoje jsou tam napařené a tim, že je víc přimáčknete se toho moc nezmění, protože ty spoje časem oxidujou. Myslim si, že 100% oprava je buď zakoupením nového (jiného) nebo mít nový flex + napařovačku.
Oprava typu nalepení těsnění nebo prostříknutí nějakým kontaktolem je pouze dočasná.
Osobně jsem tímto způsobem ze 3 kousků s uplně nečitelným LCD dal dohromady jeden a stejně tam byly vypadlé segmenty.
Oprava typu nalepení těsnění nebo prostříknutí nějakým kontaktolem je pouze dočasná.
Osobně jsem tímto způsobem ze 3 kousků s uplně nečitelným LCD dal dohromady jeden a stejně tam byly vypadlé segmenty.