takže po včerejším road tripu do reichu je vymalováno...nový kotouče...a když už se do toho pustím asi vyměním úplně komplet brzdy na celým autě...je jasný že na 320d nemusím dávat žádnej šlágr ale já na brzdách prostě šetřit nehodlám, ale vyhodit za ně tři vejplaty se mi taky nece
1. varianta: dát tam šecko origo
2.varianta: ATE powerdisk + ATE power destičky
3.varianta: Brembo sportline drážkovaný (ale o těch nevím vůbec nic)
Čauky. Dal jsem tam kotouče Zimmerman a desky Textar. Po třech měsících reklamace kotoučů. Reklamace uznána. Výměna za Brembo high carbon plus desky Textar-naprostá spokojenost. E46 320 i.
Čus
zdravim, pustil jsem se do repase brzd. Vše jsem rozdělal celkem uspěšně, třmeny renovuju. Akorat mám problém s brzdovým potrubím, nejdou mi povolit matky jak jsou napojene na brzdove hadice, navic vzadu jsou celkem nahnilé. Je blbý že pocele delce pod autem je potrubi v dobrem stavu ale na konci hruza a děs. Nebyl by problem sehnat potrubí nove, ale nevim jak dlouhe a jestli se to dá vyměnit bez vetších problémů. mam 318i E46 rv 98.
da se koupit na metraz origo potrebi v bmw, oni tu metraz znaj, pak staci jen vyndat stare podtrubi a nove podle nej naohybat, ani to tak drahy nebude, znamej si to ted kupoval a nevypada na bohace, kterej by kupoval hovadiny
presne..........u my 36ky to samy,vymena trubek a jediny co nepovolim sou matky na prechodu trubicka->hadicka.11ka klic vakla a destka je mala.mate rady?
zdravim, nemáte někdo zkušenost jakým nejednoduším způsobem vyměnit brzdove potrubí pro zadní nápravu. Je to upevněné vice nalevo od tunelu a pak je to vedene kolem nadrže shora nad nádrží což je docela problém...je potřeba shodit nádrž nebo to jde lepe-jinak.........??diky