Když už jsi se v tom hrabal, není na ty konektory nějak vidět, aniž by se musel rozebírat celý ten levý bok?
Kadlik píše:Nenapsal jsem to úplně srozumitelně, nicméně jsem zkoušel mnoho variant pro to párování a právě mezi prvními bylo přesně dle návodu, kdy jsem zmačknul tlačítko pro párování pod loketkou a pak až otočil klíčkem za stálého držení tlačítka a poté pustil... Pořád nic! Na druhou stranu je pravda, že jsem měl vždy zaplé BT na novějším telefonu. Doma ještě mám 6310i tak to zkusím s tím a pokud to bude tím, pak je stará verze toho ULF modulu... Novější se dá nahrát nějak??
groom píše:musim se svobem jen souhlasit.po přehrání firmwaru se celý vzhled navigace vyhladil.její prostředí je v mnoha malých detailech příjemnější.po nahrání dvd s mapamy celé evropy je ta navigace celkem dokonalá.bál jsem se že o nebude tak podrobné jako cd které má jen mapy ČR ale je to ještě podrobnější.Mapy sem stahnul přes torenty a vešli se na obyč dvd.
Sensei_Jirka píše:Ať nemusim zakládat nový téma, tak se zeptám tady:
Mam navigaci professional v E90 a zajímají mě dvě věci
1) dá se nějak dokoupit TV tuner? předpokládam že jo, předpokládam že pouze v BMW a předpokládam, že za hodně draho(máte někdo přehled cca kolik stojí? )
2) jak nejjednodušejc "zařídit" aby se dali přehrát DVD filmy (pokud to lze)
KamilFKH píše:Standardně je nejlepší tohle: Vysmahni to v tom programu, který udělal ten image.
Nové verze vypalovacích programů ale většinou už umí korektně vypalovat i jiné než svoje image, takže pokud to půjde v tom, který rád používáš, klidně GO AHEAD!
Zjisti před vypalováním v informacích o médiu, jakou nejmenší rychlostí lze to aktuální prázdné médium vypalovat a zvol jí.
Pro Mk4 to stačí.
Manfred píše:Ok, a je nejaka moznost ze to kixne pri updatu? Samozrejme nebudu vypinat motor a vytahovat CD z GPS mechaniky... Zkontroluje to pred updatem soubory a kdyby byli nejaky poskozeny tak se to neupdatuje?
Byl by celkem problem kdyby to kixlo
KamilFKH píše:ad 2) BMW dodává myslím i retrofit DVD changeru, který umí DVD Audio/MP3/Video. Zase za baťoh.
Vlasta píše:Manfred píše:Ok, a je nejaka moznost ze to kixne pri updatu? Samozrejme nebudu vypinat motor a vytahovat CD z GPS mechaniky... Zkontroluje to pred updatem soubory a kdyby byli nejaky poskozeny tak se to neupdatuje?
Byl by celkem problem kdyby to kixlo
Přečti si hlavně, jak se to dělá. Dělá se to při vypnutým motoru. Je to celkem blbuvzdorný, pokud to bude blbě vypálený, tak to nezačne ani flešovat.
Milhaus_ píše:at nezakladam novy thread zeptam se tady: a tusite nekdo co udelat s navi MKIII (jeste na CD) kdyz to kleklo v prubehu nahravani firmware? duvod je samozrejme lidska hloupost to nebudu vubec zapirat...