Alarm by měl být origo a je to v iSu r.v. 92. Kde je vlastně zabudovaný? Kdyžtak bych ho zatím odpojil.
lou píše:Tohle mi dělalo v e36 když jsem přepnul osvětlení interiéru do jiné polohy než uprostřed, nevím proč ale bylo tam na to nějak napojené na alarm. Např. když jsem dal přepínač osvětlení do polohy vypnuto tak jsem zamkl auto dálkou a cca po 3 minutách to začalo samo houkat, když jsem dal přepínač do střední polohy tak to fungovalo jak mělo, toť moje zkušenost
Killca píše:u coupe rv96 je to v dilu cislo 6 jako male tlacitko, coz poznas, kdyz tam sahnes, zmacklnuti ti aktivuje odskok okna a povoli zamceni auta
Adam323 píše:musím se tomu smát,poněvač mám stejný problém,akorát že ne 3KDyby nějáké machr věděl,ale klidně napíšu sem,ale soukromá zpráva by byla lepší,abych si to neztratil...nesem tu denně....
Adam323 píše:no právě že velký BC tam mám,ale nemám ho ještě napojený,takže vůbec nefunguje...Mám v tom zapojen jeden svazek a druhý svazek se tam musí dodělat...Na to už mám borce,ale ne love:)To je jedno,ale když se mi třeba ten alarm rozjel,tak mi zůstali svítit parkovačky...S tím osvětlením se zkusim podívat,nevím sice,kdy v tu dobu kolem něj pujdu,ale taky by mě to zajímalo.Nemám v autě žádné hodiny,tak to nemá být na čem závislé...