bobosnow píše:Čidla jsou právě měněný, termostat novej, svíčky nový. Je to prostě záhada. Asi pomalu začnu s výměnama víš zmiňovaných dílů, ale potom mi to auto bude stát 100 klacků
i presto ze das novou soucastku, muze se vysrat behem dvou dni znovu, mnohokrat se stalo, ze clovek dal novy termostat a auto stale nechladilo spravne,tak se divil cim to je, vymenil termostat znovu za jiny novy a uz to bezelo spravne, totozne je to i s jinymi soucastkami, zejmena elektronickymi
yard píše:to killca : když je váha KO tak to diagnostika neukáže ???
nemusi ukazat, protoze v tech otackach a tech podminkach v jakych to zkousite, to zrovna muze ukazovat hodnoty spravne
jinak jak presne nepravidelny je chod, mezivybuchy, bublani, chod na 3 valce, cvakani? me treba trosku vibrovalo auto, ze vrrrrrrrrrrrrrr bum vrrrrrrrrrrrrr, chod pravidelny, ale pravidelne jednou treba za 15 sekund to zapalilo trochu jinak, ale otacky byly stale stejne, pry je to opalenymi ventily ci co, mi rikal novy majitel a ja si myslel, ze spatne davaj jeden vstrik treba, coz je taky mozny
wencowec píše:skubne a pak se to uz rozjede uplne v pohode, znamej mi rikal neco o cidle na klli mi ze mam motor skoro jako novej

tak nevim kdyz je skoro novej, tak proc se to tak kur**
no muze to byt cidlo polohy klikove hridele, to ti zrejme rikal znamy, az to vymenite rekni
bobosnow píše:Kde se dá sehnat ten vlnovec? Napište mi prosím číslo dílu. Je to na iS M42. Dík
podle etk je to teda
do 9/94
04----Rubber boot----1----to 1994/09-------0,300----15,30 €----13 71 1 734 258
nebo od 9/94
04----Rubber boot----1----from 1994/09----0,285----15,30 €----13 71 1 247 829
vlnovec se da sehnat origo v bmw za nejakych 400-500kc kupoval sem ho taky