je to vsechno o predchozim majiteli...pokud je to nekdo kdo nema hluboko do kapsy a jezdi na pravidelne prohlidky a vse hned v pocatku resi tak je 200tkm opravdu nic....videl jsem uz nekolik aut co melo pres 200 a volantm,podvozek,kastle,interier byly jako nove..motor bez kolisani nebo nakyho rachotu. Moje prvni BMW jsem mel iso, tam jsem mel na tach klasika 150 ale rekl bych tak o 100 vic...a to auto me nikdy! nenechalo stat, nezralo olej, naprosto bez problemu...jen kastle,interier a podovzek (ktery jsem pak menil) znala znamky oprotrebeni a semtamnych tukancu. Takze ja jsem rozhodne zastancem vubec nekoukat na to kolik to ma najeto ale na stav Samozrejme Nemecko se serviskou zaklad dobreho kupu (nebavim se o vyjimkach )
4val 318is 1,9 - dal sem pres 310 000km, stale slape jak novy, tlaky kolem 13, olej nikdy nezralp, jen tekl z gufera na klice a to se ted vymenilo novym majitelem a motor ani netece ani nezere a jeste jede jako prase
-jde o to, ze ho 11 let mela jedna baba v nemecku do 240tisic a pak ja jeden a pul roku, tak to bude zachazenim no
"Naštěstí" moderní elektronicky řízené motory už zdaleka takovou výdrž nemají, resp. ta elektronika v nich. Takže ti naši 15 let starý dědouškové je všechny přežijou
Killca píše:4val 318is 1,9 - dal sem pres 310 000km, stale slape jak novy, tlaky kolem 13, olej nikdy nezralp, jen tekl z gufera na klice a to se ted vymenilo novym majitelem a motor ani netece ani nezere a jeste jede jako prase
to gufero mi teče taky btw. co je třeba koupit na opravu?
no jen to gufero vyprdnout ho ven a nastrcit novy a vsechno zase slozit, pak jedine koupit to co ti prdne cestou, podle me jediny problem bude pri povolovani sroubu na hrideli, bude to ztezka, ale jinak by v te vymene nemel byt problem
Huska píše:zatím nejvíc co vím 100% má známej taxikář s e34 525TDS a od novoty měl při poslední výměně oleje 560tis km. jinak si myslím že běžná bezporuchová výdrž 300tis km
když už někdo vytáhl XXXXlet starý přízpěvek tak jen dodán že takxikář o kterém jsem psal před čtyřmi roky prodal ted před vánocemi své TDS s původním motorem a najetými více než 800tis. km nyní už měmil jen filtr a olej pouze doléval cca 1l/4tis km ... otec mi tvrdil že na výkonu motoru není znát opotřebení !!!!
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
pokud se clovek chova k auto slusne servisuje vse jak ma a nechova se vylozene jako prase tak to auto nejede 400000km kazdy. To proste nicneni mam osobni zkusenosti treba tu s feldou co ma pres 500000km a motor slape jako hodinky jen ta kastle je jiz KO. A je asi jedno zda je to 4valec nebo 6ti. Ale prej nej jsou 5ti valce. ale co ja vim.
E36 coupe 325i r.v 92,bez VANOS-najeto 249 tis,na motor nikdy nebylo sahnuto,jen pravidelne menim olej,doplnuju vodu do ostrikovacu:lol: a v zime menim fridex a urcite to nevytacim dokud se mi nezahreje auto......a zda se ze ten motor ma do smrti jeste hodne daleko,slape kraasne...olej nemizi....
Já mám e36 318 m43 r.v.94 mám najeto 240tkm a motor šlape bez problémů(ťukťukťuk)Předchozí majitel si to hýčkal jako mimčo a já se taky snažím.Je to nejspíš v tom jak se o auto staráš.Viděl jsem feldu s najetejma 320tkm orezlou jak se na škodovku patří,ale motor v rámci možností táhnul.
v praci e34 2,5 td 740tis km jezdilo neustale naloženy kombik bez zadnich sedadela a to se na něj sralo , nakonec už z něj chcalo všechno možný s udržbou by jezdil dodnes