Trochu s dovolením obnovim toto téma. Koupil jsem BMW 328i cabrio dovoz USA. Auto nemá spínačku a klíček (všechny doklady k tomu mám, celní papíry, vše...). Včera jsem byl pro motor 2.8 v Jičíně, kdy mi tvrdil majitel, že nechal u nějakýho mistra přes elektroniku řj odblokovat. Poznám nějak na palubce, že to EWS je opravdu odblokováno. Auto 5 let stálo někde v hangáru, já se ho teď snažím nastartovat a nevím jestli je tdy problém v EWS či někde jinde.
Když nechám origo řj, svítí stále check engine, když dám náhradní (odblokovanou), tato kontrolka nesvítí, nicméně auto nestartuje (startujeme přímo na starteru), po té ani nehází jiskru.
Můžete mi prosím poradit ? Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
umisteni a deaktivace alarmu na e36
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim kolegové a kolegině, prosim vás potřeboval bych zjistit jak by se nechal pouze vypnout origo imobilizer aby šlo auto natočit i klíčkem bez čipu nebo jestli se nechá čip z jinýho imob. naučit kód toho mího auta. Je to 525 td 1/1995 s origo centrálem, ale nefunkční dálkou (důvod proč to řešim).
Předem díky
Předem díky
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Martyr píše:Zdravim kolegové a kolegině, prosim vás potřeboval bych zjistit jak by se nechal pouze vypnout origo imobilizer aby šlo auto natočit i klíčkem bez čipu nebo jestli se nechá čip z jinýho imob. naučit kód toho mího auta. Je to 525 td 1/1995 s origo centrálem, ale nefunkční dálkou (důvod proč to řešim).
Předem díky
Přendej si čip z původního klíče do novýho. BTW dálka... Je spárovaná s autem a má OK baterky?