nějak míň intenzivněji mi svítí zadní levá lampa, i kontrolka občas problikne, okamžitě mě napadla blbá kostra a když to prohlížím mám vypálenej v konektoru jeden kontakt (na pozici 4 - tuším že to je doopravdy kostra)
poraďte copa s tím??? elektrice vůbec nerozumím, díkes
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 zadní lampa - odpor??
Mě to dělala levá lampa, že svítila míň, tak jsem pak na to došel a koupil od WinCenta jedno to platíčko plus konektor, na druhou stranu mě napadlo se podívat až po třech dnech a bylo to sice v menším měřítku vypálené, ale bylo.Tak jsem koupil od kámoše co boural obě nové a od té doby pokoj.Ještě mi blikal levý xenon, ale jestli to bylo s tímto spojené to netuším, jestli říkáš, že ten hnědý je kostra...
Dobry den take jsem mel problem se zadnimi lampami je to docela casty problem. vyresil jsem ho tak,ze jsem vyndal upaleny kontakt /hnedy drat/ ze svorkovnice a pridelal jsem k nemu novou svorku /samce/ a drat predelal ke kostre na svetle /je tam vyvod kostry ke kazde zarovce/. funguje mi to uz nejakou dobu