Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46- podivne chovani vetrani...?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zatim jsem to moc neresil, ale jelikoz auto pujde do servisu, tak to chci zjistit. Od zacatku se stava, ze kdyz dam normalne teplotu na 16 stupnu a automatiku, tak to fouka jako zbesily, jakmile chci stahnout otacky vetraku, tak na displeji sice jdou dolu, ale porad to fouka jak zbesily. Pak to treba vypnu uplne, zapnu, a sem tam to fouka jemne, sem tam se to zas rozfuci... Je to docela neprijemny, spis na dlouhy cesty, protoze kdyz to jede na plnej knedlik tak to dela docela bordel, a neda se to moc ovlivnit. Nekde jsem cetl neco o nejakym "jezkovi" kterej kdyz je KO tak blbnou otacky vetraku, ale cetl jsem to v souvislosti s petkama... Zas na druhou stranu to obcas funguje v pohode a na automatiku to udrzuje teplotu v aute... nafouka tam studenej, pak to zas chvilku nefouka, pak foukani zacne narustat..... No proste, prijde mi to podivny...
tak jestli se s tim nekdo setkal a nejak to vyresil, budu rad za rady. Diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Syrup píše:Zatim jsem to moc neresil, ale jelikoz auto pujde do servisu, tak to chci zjistit. Od zacatku se stava, ze kdyz dam normalne teplotu na 16 stupnu a automatiku, tak to fouka jako zbesily, jakmile chci stahnout otacky vetraku, tak na displeji sice jdou dolu, ale porad to fouka jak zbesily. Pak to treba vypnu uplne, zapnu, a sem tam to fouka jemne, sem tam se to zas rozfuci... Je to docela neprijemny, spis na dlouhy cesty, protoze kdyz to jede na plnej knedlik tak to dela docela bordel, a neda se to moc ovlivnit. Nekde jsem cetl neco o nejakym "jezkovi" kterej kdyz je KO tak blbnou otacky vetraku, ale cetl jsem to v souvislosti s petkama... Zas na druhou stranu to obcas funguje v pohode a na automatiku to udrzuje teplotu v aute... nafouka tam studenej, pak to zas chvilku nefouka, pak foukani zacne narustat..... No proste, prijde mi to podivny...
v podstatě jsi si odpověděl sám je to ten ježek kdysi ho tady opravoval Dargon ale ted jsem četl, že má nějaké problémy tak nevím ale jinak cena v BMW asi prý okolo 2500 kč
-
- Kontaktovat uživatele:
Kelvin píše:nebo... http://cgi.ebay.de/Endstufe-Heizgeblaes ... dZViewItem
diky za link! asi to objednam tam...
btw: vite nekdo kam sahnout a jak to vymenit?:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak doslo i na me. Mam stejne problemy, co popisuje Syrup, takze myslim, ze na 99% jde o jezka.
Jen pro zajimavost:
cena jezka v BMW ACR auto Plzen: 2200,-
cena jeho vymeny v BMW ACR auto: 3500,-
Pry je na tu vymenu norma 2,5 hodiny
Takze jsem objednal dil a vymenit ho zkusim asi sam
To jen tak...
Jen pro zajimavost:
cena jeho vymeny v BMW ACR auto: 3500,-

Takze jsem objednal dil a vymenit ho zkusim asi sam

To jen tak...
-
- Kontaktovat uživatele:
vrnk píše:Ahoj, tak doslo i na me. Mam stejne problemy, co popisuje Syrup, takze myslim, ze na 99% jde o jezka.
Jen pro zajimavost:
cena jeho vymeny v BMW ACR auto: 3500,-![]()
Takze jsem objednal dil a vymenit ho zkusim asi sam![]()
To jen tak...
Tak jezek se vymenil, protoze jsem to rovnou hazel do servisu... Ted je to OK... jezek byl asi za 2,2... nevim kde to kupovali. A pry se musi rozebrat kaslik a neco za tim, takze jsem rad ze jsem to nedelal ja, jelikoz bych tam urcite neco zkurvil

scepy píše:ahoj, pekne prosim, co je ten "ježek"? nemužete někdo sem hodit obr. pres ETK nebo poslat číslo dílu..dekuji
jezek je laicky receno, vic odporu v krabicce, od maleho odporu (pro velky fucak vetraku) po velky odpor (male foukanicko) a ten odpor se zahriva a musi se chladit prochazejicim vzduchem ve vzduchove komore v palubce a proto tam jsou ty ostny
e36-cislo 8
http://bmwfans.info/original/E36/Cou/31 ... 64_0556/#7
e46-cislo 3
http://bmwfans.info/original/E46/Cou/32 ... 64_0820/#4
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
Dino píše:Ahoj, mam u sve E36ky taky problem s ventilaci. At delam co delam, prava pulka (spolujezdec) porad topi, i kdyz teplotu snizim az na 16. Stredove ofuky jsou OK a leva strana taky, i kdyz by mela asi chladit vice. Prosim o pomoc, kde by mohl byt problem???![]()
máš KO ventyl od vody z motoru...jsou tam dva jeden pro pravou a jeden pro levou polovinu auta ...evidentně se ti zasekl a pořád to topí...stalo se mi to kdysi u 328 taky koupil jsem jiný ventyly a bylo to OK