capri píše:ahol lidi nevíte jak funguje na automaticky klimě v E36 ten automatickej vnitřní okruh ?(kruhovej objezd s Áčkem)
Myslíš ten AUC (Automatische Umluft Control) ? Je to A v kolečku šipek vedle tlačítka s šipkama do kolečka. Mám to taky. Myslím, že to je příplatková funkce v exclusive paketech. Mělo by to hlídat teplotu v kabině, aby se nerosila a v případě otevírat a zavírat klapky pro vzduch z venku. Šipky do kolečka to uzavřou natrvalo.
a já myslel, že to rozpozná, když přede mnou jeden stará tatrovka. sem si říkal že to nějak nefunguje,hehe
Sprite: V servisu originál Bosch jsem se ptal při plnění chladiva jestli je potřeba něco na té klimě ještě měnit a bylo mi odpovězeno, že dokud chodí tak jak má a není problém tak není potřeba.
Ten vysoušeč stojí origo skoro 4000 a v druhovýrobě jsem našel za 2000 tak nevím zda je to skutečně potřeba?
Tím akumulátorem je tam myšleno něco jiného než elektrická baterie. Ale nejsem si vědom, že by na e36 něco takového v okruhu klimy bylo...
capri píše:ahol lidi nevíte jak funguje na automaticky klimě v E36 ten automatickej vnitřní okruh ?(kruhovej objezd s Áčkem)
Myslíš ten AUC (Automatische Umluft Control) ? Je to A v kolečku šipek vedle tlačítka s šipkama do kolečka. Mám to taky. Myslím, že to je příplatková funkce v exclusive paketech. Mělo by to hlídat teplotu v kabině, aby se nerosila a v případě otevírat a zavírat klapky pro vzduch z venku. Šipky do kolečka to uzavřou natrvalo.
a já myslel, že to rozpozná, když přede mnou jeden stará tatrovka. sem si říkal že to nějak nefunguje,hehe
Jo to dělá prý taky, podle čidla smradu co je u předního světla. Když je venku rychna tak to klapky uzavře. Ale moc citlivý to zas neni, přemýšlím, jestli by se to nemělo nějak vyčistit. Víc nevim.
ja jsem daval klam do e36 nikdy tam nebylo vyndal jsem to z jinyho a hned jsem to daval do svyho je to strasna prace uz bych to nikdy nedelal delal jsem to tri dny taky jsem si myslel jak to hezky pujde ale ani nahodou
Nezkoušel jste někdo pitvat klimakompresor z E36? Mi dělá takovej bordel, že už skoro ani neslyšim motor Měnil jsem ložisko v řemenici, to pomohlo hodně, ale jenom když je klima vypnutá. Uvnitř kompresoru jsem nikdy nebyl, tak nevim...
Zas se mi nechce shánět kompresor jinej, když tenhle chladí jak blázen
Nemáte někdo zkušenosti s instalací tý klimatizace Economic? Někdo jí tu prodává na fóru a prej je to jednoduchý dodělat do auta s obyč topením. Já jsem koukal na jakýsi návod, ale je to v angličtině a moc jsem to nepochopil:D Tak jenom jak je to složitý nebo tak?:D