1) dával se do E90ky asistent dálkových světel? Našel jsem na zpětném zrcátku z druhé strany malý výlisek, což jsem četl, že by k tomuto mělo sloužit, ale jinde jsem zase našel info, že má být tato funkce montována od 5er výše. Pokud bych to v autě měl, nepovedlo se mi přijít na to jak to funguje, resp. to nefunguje

2) koupil jsem teď nové disky a zimáky, nikoliv ale runflaty. Někde jsem četl, že jsou runflaty hlučnější, není v nich takový výběr a rozdíl byl cca 1000 Kč na jedné pneu, tak raději chci koupit opravnou sadu. Prodává něco takového přímo BMW?
3) dostal jsem doporučení ať dám sportovní filtr (motorizace 330D 170kW) s tím, že zkrátím reakční dobu před akcelerací. Moc mne ale neuspokojila odpověď na otázku, proč to tam není už z výroby - prý je ten filtr moc drahý. Ale cca 2400 Kč v autě za cca 1,7 milionu mi nepřijde moc. Tj. pomůžu si tím?
4) existuje nějaký prověřený obchod na orig. ND? Mám pár "hloupostí", které chci koupit (např. chybí cartridge v changeru atd.) a předpokládám, že v BMW se na mne budou dívat hloupě, když jim přijdu udělat "kšeft" cca za 2000
Měl jsem více věcí, ale po večerech jsem si je dohledal. Tyto zůstaly. Předem moc díky za každou radu