Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

přední světla E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Tim
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Tim »

Zdarec potřebuju radu ohledně předních světel na E36 Touring. Jsou dobré tyto? http://www.tuning-in.cz/bmw-e36-lim-predni-svetla-angel-eyes-provedeni-cerne.html
nebo prosím poraď te. díkec
Brody
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Brody »

Chceš radu? Nech origo a jen kup kroužky. Ty tuningový světla se mi moc nelíbí.
Trhyy

#3 Příspěvek od Trhyy »

Brody píše:Chceš radu? Nech origo a jen kup kroužky. Ty tuningový světla se mi moc nelíbí.

Zas nahovno že ty origo světla maj většinou po těch letech zašlý a škráblý skla, tydle světla vypadaj jak ty od Depa a ty mi připadaj z venku uplně stejný jako ty origo a navíc maj čočku a světelnej rozdíl oproti origo se nedá popsat a to to nejsou xenony :wink:
Tim
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tim »

no jenže já mám v origo světlách úplně propálený ty plastový čočky u potkávaček. a co sem se ptal tak to není možné vyměnit, pouze celý světlo. kdyby to šlo tak dám jen kroužky ale bohužel světla jsou ko.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Maikl »

tyhle světla sou v poho, taky po nich koukám, ale ten blinkr je šílenost :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

fuj, tohle vidět na autě tak bleju. A to ani nevíš jak to bude(nebude) fungovat. Je dost možný že tyhle levný sráče nepůjdou ani seřídit, takže pak nic neuvidíš, o oslněných protijedoucích ani nemluvim. Podle mě nej volba buď origo, pokud na ně nemáš tak DEPO nebo HELLA.
Trhyy

#7 Příspěvek od Trhyy »

Mě ty FK automotive přijdou stejný ( co se týče provedení z fotky ) jako DEPO a HELLA
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ROBi »

Na pohled ty světla ještě jdou, ale ten blinkr je hroznej ;) čím víc to bude vypadat jako origo, tím lépe :)
Paavo

#9 Příspěvek od Paavo »

za me treba Helly,ktery ma na aute Spajky ,se me teda uprimne vuubec nelibi.Pravda je , ze kdyz do toho pak das xenon, tak to vypada daleko lip nez v origo, ale ty AE krouzky jsou maly, utopeny.....proste Helly ne-e.Taky bych se drzel origo svetel,ZKW (Bosch) H1,do toho xenon 4300k a zluty krouzky.Sam to mam na aute a vypada to moc pekne (v ramci moznosti)
Trhyy

#10 Příspěvek od Trhyy »

No je fakt že ty světla jak maj ty kroužký malinký, ty sou šílený to bych si na auto nikdy nedal, jinak souhlas ty blinkry co k tomu dávaj to je šílenost, podle mě tam nejlíp vypadaj kouřový
Fipo

#11 Příspěvek od Fipo »

hlavně ty kroužky nesvítí jako celek, ale pouze na bázi 3 žárovek, takže to není pěkný...origo BMW to svítí jednolitě a CCFL kroužky taky....a to je paráda;)

jinak není nic snazšího než koupit origo z druhé ruky a k tomu nové skla...
JanHavlicek

#12 Příspěvek od JanHavlicek »

Za mě jednoznačně origo, jsou nejhezčí a na to auto zkrátka patří. Ty různé tuningové, to není ono.

Ideálně origo světla zde z bazaru + AE kroužky a bude to krása :wink:
capri
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od capri »

mam dotaz jakej je rozdíl vzhledovej tak světelnej mezi čočkovejma ZKW a BOSCH ? na H1
Tim
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Tim »

no tak sem se díval na ty DEPA a líbí se mi více jak ty FK tak asi půjdu do nich. viděl jsem je na fotkách na autě a nevypadají zle.
Keks

#15 Příspěvek od Keks »

Kup si tohle http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0 :wink: Psalo se zde na toto téma několikrát a většina lidí je pro origo. Musím říct, že mají pravdu. Nebo si kup nějaké ty Depa nebo co a pak můžeš porovnat jejich konstrukci a kvalitu. :)
Tim
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Tim »

já vím že origo je origo ale finance nejsou :( mám strop 5 litrů a to ty depa splňují. hlavně mě už s..e to jak to auto vypadá s těma vypálenejma čočkama tak to chci dát do kupy
capri
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od capri »

tak kup origo ale starší co sem koukal tak povětšinou jsou pěkny
Cert

#18 Příspěvek od Cert »

ci se zeptat, když koupím nový H7 od depa, tak jsem tady někde četl, že maj oproti originalum clonku a dají se do nich nasochat xenony. Co je na tom pravdy? Zkoušel někdo tady do těch dávat ccfl kroužky? Jestli jdou rozebrat a pasuje pak nový těsnění z bmw? Má to takhle někdo přímo v těch od depa? Jo a v neposlední řadě bude problém s naklapěcím mechanizmem? Takové to, že jsou krátké hřídelky motorku apod.
díky :D
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Cert píše:ci se zeptat, když koupím nový H7 od depa, tak jsem tady někde četl, že maj oproti originalum clonku a dají se do nich nasochat xenony. Co je na tom pravdy? Zkoušel někdo tady do těch dávat ccfl kroužky? Jestli jdou rozebrat a pasuje pak nový těsnění z bmw? Má to takhle někdo přímo v těch od depa? Jo a v neposlední řadě bude problém s naklapěcím mechanizmem? Takové to, že jsou krátké hřídelky motorku apod.
díky :D

Clonku mají i ZKW, každopádně rozebrat DEPA jdou, kroužky tam dát taky jdou, jen není vidět kousek spodní části kroužku kvůli výřezu. Nevýhoda depa je v tom, že se jim hodně lámou plasty, takže rozborka na 99% nebude beze škod. Výhoda je pak ta, že kroužky se v nich nelámou, protože sednou akorát do toho vybrání. Navíc vnitřní sklíčka jsou šroubovaná na třech packách, takže rozborka je skoro jednodušší. Svítí OK, seřídit jdou, motorky naklápění pasují.

Za největší nevýhodu DEPO světel považuju křehké plasty.

Clonítko mají, ale bez čočky z nich dokonale čistý lom světla nevydoluješ. Policajti teď po xenonech celkem jdou, tak pozor na to.
Cert

#20 Příspěvek od Cert »

díky za odpověď, dost mi dala :)

právě že řeším, jaký světla pořídit místo tuňáckejch chromovejch- nejlíp origo look. Do budoucna bych chtěl xenony, ale zatím je to jen uvaha a kdo ví. Proto spíš koukám po těch H7, že s žarovkama líp svítěj oproti čočkám a druhej důvod je, že taky na auto z ´98 patří, že?

takže se ještě ptám: Je velkej rozdíl ve svítivosti NOVEJCH čočkovejch H1 a novejch H7 za použití standardních žárovek? Do těch čočkovejch při volbě xenonu 4300 by nemusel orgán pičovat?
Odpovědět