A hned poprosím o radu zkušenějších - mám E36 318is cabrio a problém se stahovačkou u řidiče. Díky tuhé zimě a nezkušenosti sem musel vyměnit celej stahovací mechanismus, protože se mě urvalo hlavní rameno, který je spojený s ozubeným půlkolem. Téměř určitě se to stalo tak, že jedno ze dvou ramen, který jsou nacvaknutý v kolejnici na okně vyskočilo, a pákou, která tam díky tomu vznikla se urvalo právě to hlavní rameno. Po výměně vše funguje jak má, ALE jedno z ramen stále vyskakuje (čili při nepozornosti by se mě zas mohlu urvat to hlavní rameno). je to tím, že oba plastový jezdce, v kterých jsou obě ramena zacvanknutý, jsou nahoře ulomený a ani ta svorka, která to má držet pohoromadě nefunguje(pro jistotu přikládám né moc povedený nákres, nedá se to dobře vyfotit). Nevíte prosím, jak bych to mohl jednoduše opravit/zpevnit, nebo kde bych mohl ty díly koupit? Musím kvůli tomu jezdit bez tapecu a hlídat při každým stažení okýnka, jestli to zas nevyskočilo. A taky nevíte někdo, jak nejlíp sehnat takový ty plastový "nýtky", pomocí kterých drží tapec na dveřích? Polovina už je ulámaná..