Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ztráta výkonu
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
já mám podobný problém, mám M43B16, a příjde mi že auto skoro vůbec nejde za plynem, je skoro úplně jedno jak mačkám plyn, jede to stejně jen se zvyší spotřeba
příjde mi, že to auto jakoby bylo přiškrcený, kat s lambdou jsou myslím měněný, palivový filtr jsem měnil, čístil jsem škrticí klapku a beze změny. Vím že 1,6 není žádný drak ale až takhle?.. Prosím o rady.
Na diagnostiku se mi moc nechce, ani tu v blízkosti nic nemaji 

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
miki píše:Já mam zdechlou 1,6 M43 a teď jak to nejede jeto ještě horší. Zajímavé je že když je to studený tak to jede v pohodě i to slušně táhne,ale jak se rafika od teploty maličko zvedne už to začne vynechávat a do kopce to ještě občas začne kuckat. a když seřadim z pětky na čtyřku tak se to vůbec nechce sebrat a je to hrozně líný tak musim řadit až na trojku a pak to jede.
řekl bych že to bude něco kolem teploty motoru...zkus čidlo teploty motoru. mam taky m43 a taky to nechce moc jed ale umne neni rozdil jestli je motor teply nebo studeny..

e36p píše:miki píše:Já mam zdechlou 1,6 M43 a teď jak to nejede jeto ještě horší. Zajímavé je že když je to studený tak to jede v pohodě i to slušně táhne,ale jak se rafika od teploty maličko zvedne už to začne vynechávat a do kopce to ještě občas začne kuckat. a když seřadim z pětky na čtyřku tak se to vůbec nechce sebrat a je to hrozně líný tak musim řadit až na trojku a pak to jede.
řekl bych že to bude něco kolem teploty motoru...zkus čidlo teploty motoru. mam taky m43 a taky to nechce moc jed ale umne neni rozdil jestli je motor teply nebo studeny..
Ted me bmw zacalo delat to same mam take 1.6 m43 kamarad mechanik to typuje na potenciometr skrtici klapky nebo vaha vzduchu ale tu jsem tam zkousel dat jinou a dala to stejne. Jen prosim o to kde je to cidlo teploty motoru ze bych ho zkusil vypojit. Dekuji..
-
martin3008 píše:mam podobny problem(z M43B18+LPG)....u mna zase tesne po nastartovani je akoby priduseny, ale po prejdeni cca 1km to je lepsie ale stale cuka a trasie sa. a netaha tak ako niekedy.....
To me dela taky plus i to ze pak ztracim vykon cukato a nevim co stim.. filtry nove palivak taky vse ciste nove svicky... ( s klouzavou jiskrou.. dalo to i stema normalnima) a dekuji za pozici cidla

icecold píše:já mám podobný problém, mám M43B16, a příjde mi že auto skoro vůbec nejde za plynem, je skoro úplně jedno jak mačkám plyn, jede to stejně jen se zvyší spotřebapříjde mi, že to auto jakoby bylo přiškrcený, kat s lambdou jsou myslím měněný, palivový filtr jsem měnil, čístil jsem škrticí klapku a beze změny. Vím že 1,6 není žádný drak ale až takhle?.. Prosím o rady.
Na diagnostiku se mi moc nechce, ani tu v blízkosti nic nemaji
mam ten samy motor M43...a je to jakoby přiškrcene..při sešlapnuti se mu moc nechce,jemně to poškubava,chtel by jed ale neco ho drži....a diaknostika..?? stale bez zavad ,vše v pořadku a to i v cartech bmw.