Našel jsem toto:
http://www.ekonomicke-vozy.cz/detail.ph ... 3&id=58108
Rád bych znal váš názor na tuto řadu E91, jaké máte zkušenosti, co jste slyšeli, na co si dát pozor, atd.. atd, však víte co člověka na takovém autu zajímá

ne ze by to byla nejaka buhvi jaka kara ale podobne zkusenosti nemam a to je maj spousta znamejchDawletE30 píše:Octavka II je snad nejhorši auto kdy škodovka udělala, kurvi se neustale a furt do kola, ulomene a spalene pisty na dennim pořadku, naprava vydrži max 50tis km, turbo max 40tis, do 100tis minimalně jednou vyměna vstřiku, po 120ti vrže celej intr jak prase, po 160tis se ti rozpadne převodovka, od 80tis třepe se ti spojkovej pedal jak prase, no prostě hruza.no co by jsi taky člověk chtěl za takove drobne, co za to chce škodovka:D
Viktorisimo píše:Rodinu zatím nemáme a ani v nejbližších dvou letech mít nebudemeObčas, ale kufr využiju...třeba když jedu na ryby, ale zas tolik toho nevozím
Přesně....hledám kompromis mezi autem pro zábavu a pro "normální" ježdění... Manželka s tím bude jezdit do práce každý den cca 25 km a já se s tím rychleji svezu, když budu mít náladu a chuť si zablbnout, což by s Oktávkou II šlo jen těžce
Já teda o třílitrovém motoru neslyšel zatím nic negativního...kamarádi to mají v X5 (starší model) a v nové X6 a pohoda....dík za tip, prostuduju o nich něco
janzat píše:Viktorisimo píše:Rodinu zatím nemáme a ani v nejbližších dvou letech mít nebudemeObčas, ale kufr využiju...třeba když jedu na ryby, ale zas tolik toho nevozím
Přesně....hledám kompromis mezi autem pro zábavu a pro "normální" ježdění... Manželka s tím bude jezdit do práce každý den cca 25 km a já se s tím rychleji svezu, když budu mít náladu a chuť si zablbnout, což by s Oktávkou II šlo jen těžce
Já teda o třílitrovém motoru neslyšel zatím nic negativního...kamarádi to mají v X5 (starší model) a v nové X6 a pohoda....dík za tip, prostuduju o nich něco
Prošlo nám rukama už 5 BMW e91 a zatím (musím zaklepat kde můžu) jsme do toho nevrazili NIC - poue jedenkrát olej+filtr cca 2000,- i s prací. Naprosto spolehlivé auto, nikde nic nevrže, žádné rázy, hučení apod. Všechno jsme měli diesely, nájezd 100 000 - 180 000 km.
Motor 3,0D momentálně v 530 D a s motorem max spokojenost...Právě proto chceme teď 3,0D i do E90/91...to bude super zážitek myslím !!!
Jinak si myslím, že motor nemá žádné typické chronické nemoci jako turbo, vstřiky apod....
co se výbavy týče, určitě doporučím Sportsitze a alespoň malou NAVI...jinak je to jedno...
stastikp píše:Akorát jsem během té zkušebky nepochopil moc systém blinkrů, kdy jsem dal boční ovladač dolů a on se vrtátil a směrovky jen 3x zablikaly, to je pro mě nějáka novinka u aut, vždy je u ostatních značek pevná poloha ve které směrovky blikají.
asi zatezove cidlo, by tam musela byt pro 100kg cloveka pistnice jak na zubarskem kreslestastikp píše: Pak taky ještě mě prodejce říkal, at si nastavím výsku sedadla, tak jsem sedel, mackal tlacítko a ono nic a prej ze na tom nesmím sedet, jinak se nevysune. Vtipné, ale to jsou takove detaily.