Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

tuning e92

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
DAVe_1

#21 Příspěvek od DAVe_1 »

nehpo píše:njn ale kupil ma Fabku a on virtualne sniva o M3 - chapeme 8)

dostal ju pred chvilkou a je zavrenej v pokojicku a trucuje :lol:
Fanny

#22 Příspěvek od Fanny »

Nebo si tu E92 klidne koupit mohl, proc ne? Ale ted se povysuje on a mysli si ze ma nadauto, protoze je novy a vsechno starsi sou vyjetiny. On by mu treba i nekdo poradil, kdyby hned nezacal s tema kecama a necekal kopu rad hned druhej den.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od MattyX Moderátor »

neni to prevlecenej turbomotor ? ti co ho znaji vedí :lol: fabie tdi vs. M5 a takovy vály :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
rookie

#24 Příspěvek od rookie »

Nejde o to, že by všechny osotatní byli vyjetiny apod. Ale tu naprostou nesoudnost někoho, kdo sedí v 10-15let starém autě a povyšuje se nad jiné značky jen proto, že tohle je bmw. OMG a co? Jezdíval jsem s octavou a co? Kdo má v tom svém fantastickém bmw 150kw? Kdo dal za to svoje bmw 900tis?
Jděte k šípku. Chceš mít bmw, vychvalovat ho a povyšovat se? Tak si kup to, které na to má.
Konec debaty.
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Syrup »

rookie píše:Nejde o to, že by všechny osotatní byli vyjetiny apod. Ale tu naprostou nesoudnost někoho, kdo sedí v 10-15let starém autě a povyšuje se nad jiné značky jen proto, že tohle je bmw. OMG a co? Jezdíval jsem s octavou a co? Kdo má v tom svém fantastickém bmw 150kw? Kdo dal za to svoje bmw 900tis?
Jděte k šípku. Chceš mít bmw, vychvalovat ho a povyšovat se? Tak si kup to, které na to má.
Konec debaty.

a kdo ma ve svoji fantasticky 10 let stary oktavce 150 kW? :D

OMG prober se z ty diskoteky!!
nehpo

#26 Příspěvek od nehpo »

to je po chipu vole :lol:

aspon sa uz nehrame na to ze klucina ma e92 :roll:
KeyJey

#27 Příspěvek od KeyJey »

rookie píše:Kdo má v tom svém fantastickém bmw 150kw?

jenom? skoro půlka klubu, proč? :lol: :lol:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od ROBi »

Doufám, že se nám nový kolega ještě s něčím předvede, vypadá to na zajímavej topic :lol:
Brody
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Brody »

rookie píše:No raději nic neříkej..
Tenhle spolek kašparů co maj "bmw" je úsměvnej.
Mám bmw, mám bmw - každá druhá škodovka je jednou tak dražší a kvalitnější než ty vyjetiny ve kterých si vozíte zadky a o tom jak by vás každej v "podautě" vykoupal ani nemluvě..
Když o tom mluvíte tak hvězdně, mělo by to hvězdné být. Ale vy vlastně srovnáváte jiná auta než auta kterými se vy vozíte. To je stejně jak kdybych si teď koupil Dino a začal tu tvrdit ty vole já mám ferrari a to je úžasný svezení, dokonalý auto a ostatní jsou podauta. Omyl, v každé dobře vybavené škodovce bude líp.

Člověk si koupí auto a na něco se zeptá a nikdo tu není schopnej mu s něčím poradit a hned se tu každej povyšuje..

Hele každej nemá možnost financí třeba jako ty. A pokud chceš poradit tak tu nemel kraviny o vrakách, netvař se arogantně atd. Tímto pohrdavým přístupem ti tu nikdo neporadí. :roll: Hold máš nový auto a my tu jen jezdíme ve vylítaných pelechách za pár peněz. :wink:
rookie

#30 Příspěvek od rookie »

Zakopávám válečnou sekeru.. :))
asi mě rozladilo to, že jsem pročetl snad celé forum a ty názory mne občas rozladili..hold jsem reagoval na špatném místě.
pragdejf

#31 Příspěvek od pragdejf »

když už ses uklidnil, tak prošátrej starší nabídky aut na prodej, někdo tam prodával -docela- vkusnou 335i E92. kdo ví ať ho posune dál. nakonec se asi dostaneš na někoho, kdo bude vědět, kde se vzala karbonová kapota a podobný serepetičky. ale stejně je to marnej boj, Mka maj většinou (vlastne vždycky mimo a to jenom možná nejstarších kousků) vyztuženou kastli a jinou geometrii podvozku, jiný podvozkový komponenty, brzdy a podobně. pokud nechceš jenom ehm homosexuální napodobeninu, za kterou se ti někdo občas docela vysměje, tak nejlevnější cesta k M3 je si jí koupit.

jo a na jednu věc sem zapoměl. M3 má karbonovou střechu. ale to se dá řešit dvouma způsobama. buďto sem viděl náádhernou karbonovou fólii, která je stejně lehká jako karbon, takže stejnej hustoefekt, a nebo a to je fakt gangsta řešení se dá vyříznout plechová a navařit tam karbonová. svařit ocel s karbonem umí někdo na škodováckym fóru, dělal mi tam střechu na dino.

jo, pochopil si správně, v prvním odstavci je dobře míněná rada, ve druhym si z tebe dělam nepokrytou prdel.
mys_iak

#32 Příspěvek od mys_iak »

mozno by chcel zatial len opticky vylepsit auto ;)
narazniky, kapotu prahy ;)
resp. zvody vyfuk...
sefca

#33 Příspěvek od sefca »

¨si hudacek i kdyz mas prachy tak drz kusnu a neblbni a cekej radu
rookie

#34 Příspěvek od rookie »

mys_iak píše:mozno by chcel zatial len opticky vylepsit auto ;)
resp. zvody vyfuk...

To je přesně to co je mé přání. Trošku to oplastovat, případně trošku vylepšit interier ale orginálními díly.
Neví někdo o nějakém - nejlepe eshopu - kde něco sehnat? Koukal jsem na ebay kde je toho mraky, ale pro me, jakoz to lajka, je to v celku nemozny. Potřeboval bych firmu, kde bych si vybral nejlépe nějaký kompletní řešení, zaplatil ho a za týden si došel pro hotové auto.
Díky
DAVe_1

#35 Příspěvek od DAVe_1 »

rookie píše:
mys_iak píše:mozno by chcel zatial len opticky vylepsit auto ;)
resp. zvody vyfuk...

To je přesně to co je mé přání. Trošku to oplastovat, případně trošku vylepšit interier ale orginálními díly.
Neví někdo o nějakém - nejlepe eshopu - kde něco sehnat? Koukal jsem na ebay kde je toho mraky, ale pro me, jakoz to lajka, je to v celku nemozny. Potřeboval bych firmu, kde bych si vybral nejlépe nějaký kompletní řešení, zaplatil ho a za týden si došel pro hotové auto.
Díky

a co zajit do bmw a objednat si performance paket... i ty karbonovy listy budou urcite stejny jako do M takze ty si muzes objednat taky..stejne jako kola popr nejaky to kridylko nebo odrthovku.
BMW nabizi mnoho takovych doplnku, kor v dnesni dobe.
a muzes to mit presne jak chces objednane a za tyden si prijit pro auto :)
majkouch

#36 Příspěvek od majkouch »

uprimne receno, rvat na to jeste nejaky plasty je podle me zbytecnost...
taky budu kupovat E92 coupe a to proto ze vypada jak vypada... kdybych chtel neco vysperkovanejsiho setrim dalsi leta na M3 :)
ale pokud uz bych mel prachy na NOVOU 335i, rovnou bych koupil 1-2 letou M3... co bych za to dal mit takovy prachy :)
a kdyz uz "Trošku to oplastovat" tak jedine Mpaket primo od BMW ne??!
rookie

#37 Příspěvek od rookie »

V jaký cenový relaci se pohybuje mpacket na E92?
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od xSAFA »

rookie píše:Tenhle spolek kašparů co maj "bmw" je úsměvnej

Nevím co se tu pořád ptáš jak ocas, když jsme tu jen ubohej spolek kašparů jezdící v autech z roku raz dva... Tak se zeptej kamaráda, ten ti určitě poradí ne?! Tady jsou lidi co je BMW baví a mají k této značce nějaký vztah, což ty očividně nemáš i přesto, že si možná BMW koupil. Takový pitomce tady myslím nepotřebujem... 8)

Originální plastové Mpaket díly na e92 v eshopu těžko koupíš :idea:
Je šance sehnat něco na inzerát z bouraček apod. ale tady na klubu v bazaru nevím jestli se něco takového objevuje - nesleduji. Zkus se mrknout do inzerce a kontaktovat lidi, kteří tam nabízejí díly na všechna možná BMW - např. Wincent, baagoo apod....
- Co jsem pochopil tak si sám neumíš udělat ani prd (ale místní členy hned urážíš) a ideál by pro tebe byla firma kde ti všechno spáchají. Pokud máš prachy což si dal hrdě najevo (my co máme staré káry jsme plebs) tak to dej do BMW ať ti to na ten Mpaket přestaví. Pak je myslím spoustu firem po ČR, které ti udělají na přání co chceš i takové které se zaměřují hlavně na BMW tak pohledej, google snad používat umíš. Na karbon je v ČR spoustu firem co ti udělá leccos ale přímo na míru na e92 myslím u nás nic nekoupíš. To pak jedině ze zahraničí. Mám pocit, že tu byl někdo s e92 (tuším z SK) co měl nějaké karbon doplňky ale nick nevím...

Jinak příspěvek píšu v takovém duchu v jakém jsi tu ty začal... ;)
majkouch

#39 Příspěvek od majkouch »

rookie píše:V jaký cenový relaci se pohybuje mpacket na E92?

M Sportovni paket je od 72tis+ podle toho co si covek jeste vymysli a priplati ze jo...
DAVe_1

#40 Příspěvek od DAVe_1 »

xSAFA píše:
rookie píše:Tenhle spolek kašparů co maj "bmw" je úsměvnej

Nevím co se tu pořád ptáš jak ocas, když jsme tu jen ubohej spolek kašparů jezdící v autech z roku raz dva... Tak se zeptej kamaráda, ten ti určitě poradí ne?! Tady jsou lidi co je BMW baví a mají k této značce nějaký vztah, což ty očividně nemáš i přesto, že si možná BMW koupil. Takový pitomce tady myslím nepotřebujem... 8)

Originální plastové Mpaket díly na e92 v eshopu těžko koupíš :idea:
Je šance sehnat něco na inzerát z bouraček apod. ale tady na klubu v bazaru nevím jestli se něco takového objevuje - nesleduji. Zkus se mrknout do inzerce a kontaktovat lidi, kteří tam nabízejí díly na všechna možná BMW - např. Wincent, baagoo apod....
- Co jsem pochopil tak si sám neumíš udělat ani prd (ale místní členy hned urážíš) a ideál by pro tebe byla firma kde ti všechno spáchají. Pokud máš prachy což si dal hrdě najevo (my co máme staré káry jsme plebs) tak to dej do BMW ať ti to na ten Mpaket přestaví. Pak je myslím spoustu firem po ČR, které ti udělají na přání co chceš i takové které se zaměřují hlavně na BMW tak pohledej, google snad používat umíš. Na karbon je v ČR spoustu firem co ti udělá leccos ale přímo na míru na e92 myslím u nás nic nekoupíš. To pak jedině ze zahraničí. Mám pocit, že tu byl někdo s e92 (tuším z SK) co měl nějaké karbon doplňky ale nick nevím...

Jinak příspěvek píšu v takovém duchu v jakém jsi tu ty začal... ;)

thats what im talkin about! :pivo2:
Odpovědět