nehpo píše:njn ale kupil ma Fabku a on virtualne sniva o M3 - chapeme
dostal ju pred chvilkou a je zavrenej v pokojicku a trucuje

rookie píše:Nejde o to, že by všechny osotatní byli vyjetiny apod. Ale tu naprostou nesoudnost někoho, kdo sedí v 10-15let starém autě a povyšuje se nad jiné značky jen proto, že tohle je bmw. OMG a co? Jezdíval jsem s octavou a co? Kdo má v tom svém fantastickém bmw 150kw? Kdo dal za to svoje bmw 900tis?
Jděte k šípku. Chceš mít bmw, vychvalovat ho a povyšovat se? Tak si kup to, které na to má.
Konec debaty.
rookie píše:No raději nic neříkej..
Tenhle spolek kašparů co maj "bmw" je úsměvnej.
Mám bmw, mám bmw - každá druhá škodovka je jednou tak dražší a kvalitnější než ty vyjetiny ve kterých si vozíte zadky a o tom jak by vás každej v "podautě" vykoupal ani nemluvě..
Když o tom mluvíte tak hvězdně, mělo by to hvězdné být. Ale vy vlastně srovnáváte jiná auta než auta kterými se vy vozíte. To je stejně jak kdybych si teď koupil Dino a začal tu tvrdit ty vole já mám ferrari a to je úžasný svezení, dokonalý auto a ostatní jsou podauta. Omyl, v každé dobře vybavené škodovce bude líp.
Člověk si koupí auto a na něco se zeptá a nikdo tu není schopnej mu s něčím poradit a hned se tu každej povyšuje..
mys_iak píše:mozno by chcel zatial len opticky vylepsit auto
narazniky, kapotu prahy![]()
resp. zvody vyfuk...
rookie píše:mys_iak píše:mozno by chcel zatial len opticky vylepsit auto
narazniky, kapotu prahy![]()
resp. zvody vyfuk...
To je přesně to co je mé přání. Trošku to oplastovat, případně trošku vylepšit interier ale orginálními díly.
Neví někdo o nějakém - nejlepe eshopu - kde něco sehnat? Koukal jsem na ebay kde je toho mraky, ale pro me, jakoz to lajka, je to v celku nemozny. Potřeboval bych firmu, kde bych si vybral nejlépe nějaký kompletní řešení, zaplatil ho a za týden si došel pro hotové auto.
Díky
rookie píše:Tenhle spolek kašparů co maj "bmw" je úsměvnej
xSAFA píše:rookie píše:Tenhle spolek kašparů co maj "bmw" je úsměvnej
Nevím co se tu pořád ptáš jak ocas, když jsme tu jen ubohej spolek kašparů jezdící v autech z roku raz dva... Tak se zeptej kamaráda, ten ti určitě poradí ne?! Tady jsou lidi co je BMW baví a mají k této značce nějaký vztah, což ty očividně nemáš i přesto, že si možná BMW koupil. Takový pitomce tady myslím nepotřebujem...![]()
Originální plastové Mpaket díly na e92 v eshopu těžko koupíš
Je šance sehnat něco na inzerát z bouraček apod. ale tady na klubu v bazaru nevím jestli se něco takového objevuje - nesleduji. Zkus se mrknout do inzerce a kontaktovat lidi, kteří tam nabízejí díly na všechna možná BMW - např. Wincent, baagoo apod....
- Co jsem pochopil tak si sám neumíš udělat ani prd (ale místní členy hned urážíš) a ideál by pro tebe byla firma kde ti všechno spáchají. Pokud máš prachy což si dal hrdě najevo (my co máme staré káry jsme plebs) tak to dej do BMW ať ti to na ten Mpaket přestaví. Pak je myslím spoustu firem po ČR, které ti udělají na přání co chceš i takové které se zaměřují hlavně na BMW tak pohledej, google snad používat umíš. Na karbon je v ČR spoustu firem co ti udělá leccos ale přímo na míru na e92 myslím u nás nic nekoupíš. To pak jedině ze zahraničí. Mám pocit, že tu byl někdo s e92 (tuším z SK) co měl nějaké karbon doplňky ale nick nevím...
Jinak příspěvek píšu v takovém duchu v jakém jsi tu ty začal...