Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Po delším stání vibrace při rozjezdu
-
- Kontaktovat uživatele:
mě dělá setrvák to že když se auto ohřeje (tak necelou hodku jízdy po praze) tak se při rozjezdech auto začne tak klepat že mi to div nevyrve volant z rukou je to hrozny jinak ja bych to viděl taky na setrvak no
a nebo mastnou spojku a po nejakym ospojkovaní se ten olej opálí ale to by ti asi spojka klouzala
a nebo mastnou spojku a po nejakym ospojkovaní se ten olej opálí ale to by ti asi spojka klouzala
-
- Kontaktovat uživatele:
capri píše:mě dělá setrvák to že když se auto ohřeje (tak necelou hodku jízdy po praze) tak se při rozjezdech auto začne tak klepat že mi to div nevyrve volant z rukou je to hrozny jinak ja bych to viděl taky na setrvak no
Hele tak to mám stejný u tý svý 16ky. Při studeným autě v pohodě, ale jakmile se ohřeje tak skoky jak kdyby se to mělo rozpadnout. Někdo říká setrvák někdo zase spojku. Jen spojka se měnila před rokem a půl. A od té doby se to zhoršilo.

-
- Kontaktovat uživatele:
neco podobnyho mi delal (na passatu) "vymackanej" pritlacak, ale delalo to jak teply tak studeny, spis asi podle toho jak si sedlo lozisko ... jinak na coupe mam setrvak tak dost spatnej a tyhle vlastnoti nepozoruju spis zachrasteni pri chcipnuti motoru a i pri proslapnuti plynu je malinko slyset jak tam vibruje ... musim ho vymenit

Dnes jsem měnil olej, tak jak jsem byl pod autem, tak jsem si všiml, že je na jedné straně urvaná guma na tlumiči torzních kmitů, mohlo by to způsobovat třeba tohle?
Díl č. 2 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE51&mospid=47425&btnr=26_0063&hg=26&fg=05
Díl č. 2 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE51&mospid=47425&btnr=26_0063&hg=26&fg=05