Mně to zas dělá tohle: nezáleží jestli je zaplá klima nebo ne, ale studený fouká při zahřátém motoru jen ze středových největších otvorů. Jakmile přepnu klapky na digitálním panelu jen nahoru nebo jen dolu nebo oboji tak mi to začne foukat pořád horký vzduch, i když mám horní volič (kolečko) v modrém poli. V zimě jsem si toho nevšiml, ale teď mi to připadá divné. Jak vám tohle (ne)funguje?
Pokud nemáš, tak mi to přijde jako normální jev, že to v 35°C fouká teplejší vzduch
Bez klimy. Jasně, neberu situaci že je auto vyhřátý, pustím ventilátory a fouká teplý vzduch. To bych ani nepsal takovou ptákovinu No, on ten problém vyskočí občas. Právě se to stává když přijedu do krámu, nakoupím, nastartuju a právě tehdy to občas udělá že začne foukat a fouká teplý vzduch (na okna) i když mám přepnuto na studený (nemluvím o tom že je venku 30 a auto vyhřátý)
Už jsem si je jednou měnil a teď je budu měnit znova. Na vrakáči jsem je kupoval za 500,- a teď taky. Je potřeba vypustit vodu, odpojit ty tři hadice co do něj vedou, jeden konektor a vysadit je ven. Je tam blbý přístup, takže celé sání ven.
No zkusil jsem ty ventily přeměřit a jedno vynutí bylo přerušené - vyšrouboval jsem tedy horní pokličky a vyndal cívky. Špatnou cívku jsem odmotal a znovu namotal (byla přetrhlá na 3 místech - letování). Pak znovu odvzdušnil a hurá, už to fachá jak má Oprava za 0 peněz, akorát člověk stráví půl dne nad vinutím.