Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rada ohledne kotoucu e36
-
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se dle motorizace co se od výroby dávalo a dej co je doporučený. Pokud můžeš volit kotouč s vnitřním chlazením i bez, dej dle uvážení. Chlazený kotouč je cca o 500,- dražší a to není příliš za lepší odvod tepla.
Pokud dáš kotouč bez chlazení tak tím taky nic nepokazíš. Nejvíc dostávají zabrat přední kotouče.
Pokud dáš kotouč bez chlazení tak tím taky nic nepokazíš. Nejvíc dostávají zabrat přední kotouče.
-
Můj názor je takový, že by tam mělo být to co tam je od výroby. Když máš vzádu chlazené kotouče, tak asi nemáš 1,6 vid??36mi323 píše:kdyz mam na mojem kupecku zadni kotouce chlazene musim tam dat poze chlazene nebo muzu dat i obyc? at to nemusim shazovat a zkouset.. vi nekdo?

Pokud se nepletu, tak chlazené mají jiné brzdiče, je to logické, protože kotouč má větší šířku.
Nechápu logiku, když máš na autě chlazené kotouče snižovat účinnost brzd nechlazenými kotouči ? Většina lidí to dělá naopak...
Nechápu logiku, když máš na autě chlazené kotouče snižovat účinnost brzd nechlazenými kotouči ? Většina lidí to dělá naopak...

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
To je teda pomoc...
Taky nechapu ze lidi na jakemkoliv foru nemuzou normalne poradit.. samoze tam je nejlepsi dat to co tam ma byt, jen se mi do ruk dostaly obyc nechlazene kotoce na zadni napravu.. na predni bych o tom urcite neuvazoval... ale zadni kotouce nejsou takk namahany jako ty predni tak jsem si rekl jestli tam pujdou dat nebo jsou tensi ez chlazene coz je logicke... takze spis tam nepudou, prave kvuli totu ze ano?
Taky nechapu ze lidi na jakemkoliv foru nemuzou normalne poradit.. samoze tam je nejlepsi dat to co tam ma byt, jen se mi do ruk dostaly obyc nechlazene kotoce na zadni napravu.. na predni bych o tom urcite neuvazoval... ale zadni kotouce nejsou takk namahany jako ty predni tak jsem si rekl jestli tam pujdou dat nebo jsou tensi ez chlazene coz je logicke... takze spis tam nepudou, prave kvuli totu ze ano?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud vse funguje jako ma tak zadek neni zase o tolik min namahanej pri brzdeni jako predek
dobře brzdící zadek je fest poznat
každopaádně k tvému dotazu : nechalzený tam nedáš , pouze chlazene 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
no to je jednoduchy. koukni se na
http://www.realoem.com/bmw/select.do
vyber svoji karu a hned zjistis podle cisla brzdice, jak to teda dopadne. koukni treba i na
http://www.elitecat.cz/Default.aspx
a tam povybirej kary s chlazenejma a nechlazenejma kotoucema. brembo ma u kazdyho vykres, takze se dozvis vic.
a pokud de o otazku, ze se ti dostaly do ruky nechalzeny kotouce, tak problem resi sekce "prodam dily"
http://www.realoem.com/bmw/select.do
vyber svoji karu a hned zjistis podle cisla brzdice, jak to teda dopadne. koukni treba i na
http://www.elitecat.cz/Default.aspx
a tam povybirej kary s chlazenejma a nechlazenejma kotoucema. brembo ma u kazdyho vykres, takze se dozvis vic.
a pokud de o otazku, ze se ti dostaly do ruky nechalzeny kotouce, tak problem resi sekce "prodam dily"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
podstatny je co tam mas ty , pokud mas vetrany , mas i brzdič pro vetranej kotouc , kdyz mas nevertany musis mit brzdic pro nevetranej kotouc
vychazej z toho co mas a hotovo proste
máš větranej tak kup větranej a hotovo

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar