Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SMAZAT prosím
-
- Kontaktovat uživatele:
renzo píše:myslíš cívky?jo?to se mi nějak nezdá,že bby měli za nasledek to,že to při zahřátí nestartuje a mam vysoké otáčky?
no hele, stejně jako mě se nezdá že by to bylo nějaký čidlo otáček

prostě některý věci se projevujou různě a dokonce diagnostika hlásí věci které špatný vubec nejsou ( dost často právě ty čidla ).
zkus to a uvidíš. Na diagnostice jsi byl? Jen bych ale upozornil, že ikdyž ti diag. zahlásí čidlo, tak to v něm být nemusí. Zkus prohodit ty cívky, pro ně je typický že se začnou projevovat právě za tepla. Někde si je pujč, třeba ušetříš tisíce za čidýlka.
Díky za odpověd...to je pravě to,že já nemam možnost od koho si pujčit ty dobré cívky abych je vyzkoušel:(nikdo koho znam nemá bmw...je ještě jiná možnost jak je zkusit jestli jsou dobrý nebo vadný?A ty otačky vysoký myslíš,že to není Volnoběžným ventilem?Ještě jsem si vzpomněl,že když jedu a auto je zahřatý jako by trochu cuká občas a plynový pedal jako kdyby někdo mačkal za mě to se ho ani nedotknu ...to bude ale asi přičinou těch velkých otáček ne?že ten pedál se sám stlačuje...Normálně mam těd tempomat