předem bych chtěl říci, že to tady máte pěkné a jak se zdá BMW klub je jeden z těch živějších.
O co mi jde. Je to sofistikovaná rada. Někdy na jaře budu muset řešit upgrade svého druhého auta a tak se již začínám prokousávat trhem ( přeci jen jsem teď při 6ti letém spokojeném používání svého dosavadního mírně řečeno stagnoval v prohlížení nabídek ojetin ) a srovnávám tuto nabídku s mými požadavky, takže hurá na ně :
- velký kombík který uveze jak plně naloženou rodinu, tak se v něm dá pohodlně v jednom nejhůře ve dvou přespat
- zadohrab ( dosluhující je Volvo 740 a zadek je prostě zadek

- spolehlivost ( u Volva i poměrně starého je slušná )
- dosažitelnost dílů a oprav
- a v neposlední řadě neotřelý design ( chceteli musí to mít ksicht, koncern VW mě nerajcuje )
No víc toho asi nebude, jsem poměrně nenáročný a hlavní věci které mě u auta nebaví ( mé zkušenosti s francouzi ) je trávit spoustu času po servisech se závadami elektriky ( troniky ) a řešit koroze.
Jedním z aut, které mi z mého laického pohledu Volvaře ( kterým stejně zůstanu i nadále, neboť první auto je a vždy bude Volvo v sedanu ) tak nějak také sedí je E36 a tak si říkám proč zase po letech neokusit i jiné "ovoce" automobilového průmyslu, no a to je v podstatě to proč jsem se sem k Vám dnes regnul.
Prosím Vás tedy o radu na poměrně jednoduchou

Vyplatí se na vesnici žijícímu chlápkovi ze 4 člennou rodinou z příjmové nižší střední třídy ( vlastní bydlení, dovolená, 2 starší auta a mírně nadprůměrný příjem ) koupit si/nechat dovést nějakou spolehlivou ( jsou

Předem děkuji za odpovědi a případnou diskuzi. Zdejší fórum jsem si již z valné většiny pročetl.