Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

++++325tds prosím o radu!!!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Slavisimo »

Bensche píše:už jsem to,takhle koupil kontrolky me nesvítí při zapnutí klíčku ani neprobliknou nic.Dneska jsem kontoroloval pojistky vsechny zdravý.Zkusim diag u jineho chlapa,ktery dela Bmw.Tak uvidime.Abs to má vsechno je v pohode vse je zapojeeno atd..auto bylo servisovane je z nemecka zádna šmelina apod..Jedine v Nemecku,že bu to nejak posrali.Zjistil jsme to až ted na snehu,že me nejde ani jedna věc. :( :( :roll:
Vyndej budiky jesli mas zarovky v tech kontrolkach... pri otoceni klicem maj samozrejme dany kontrolky svitit.
pesa84

#22 Příspěvek od pesa84 »

a jakej to máš rok? Mrkni na ty žárovičky jestli tam jsou a pak to dej na pořádnou diag.! A uvidíš.. Já mam pocit, že starší modely asc neměli.. ale to si fakt nejsem jistej.. a abs asi má každý bmw..
Bensche

#23 Příspěvek od Bensche »

je to rok výroby 1997.A to asc tam nebude asi jen,tak ten vypínač nebo nevim mno.Kouknu na ty žárovky a na porádnou diag a uvidíme co to ukáže.
kozic

#24 Příspěvek od kozic »

Pokud máš tlačítko ASC jak jsi psal (...vypínač mám u řadičky originál...), nebude tam marně, čili tam ASC být musí. ABS pokud vím bylo běžně v každé E36. Kdyby ti ASC šlo, kontrolka by svítila, jen pokud bys systém vypnul (nebo by blikala, kdyby systém zafugoval při "zahrabání"), pokud by byl nějaký problém (např. urvané dráty k čidlu) svítily by ti kontrolky ABS i ASC současně- je logické že toto bez sebe nemůže být. Když ti nesvítí ani jedna z kontrolek a píšeš, že nic nefunguje, zdá se mi to podezřelé a nejspíš to bude nějaký (turecký, ruský, nebo jugoslávský) ojeb.
Netopyr
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Netopyr »

zdravím,

mám naprosto stejný problém - ABS ani ASC nefungují - stejně tak ARB a to mám v autě čtyři :c)
původně svítili, ale po výměně přístrojovky už nesvítí... dost mě to udivilo, ale zkoušel jsem dvě další palubky a u všech je to stejné... dost nechápu, a štve mě to o to víc, že chci aby bylo ABS, ASC i ARB funkční :c(((

nesetkal jste se s tím někdo? nemáte někdo nějaký nápad?

díky

Net.
Netopyr
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Netopyr »

tak už mám tip a mám i řešení :c)

věc se má tak, že compacty mají jinou přístrojovku, když jsem tam dal ze sedana/coupe (čtyřválce i šestiválce) tak kontrolky ABS, ASC+T a ARB vůbec nesvítili, jakmile jsem dal palubku z jiného compactu, všechno zase maká jak má... jen pro upřesnění jedná se o rok 1999 a přišla tam palubka z ročníku snad 2009.

Net.
Odpovědět