Vyndej budiky jesli mas zarovky v tech kontrolkach... pri otoceni klicem maj samozrejme dany kontrolky svitit.Bensche píše:už jsem to,takhle koupil kontrolky me nesvítí při zapnutí klíčku ani neprobliknou nic.Dneska jsem kontoroloval pojistky vsechny zdravý.Zkusim diag u jineho chlapa,ktery dela Bmw.Tak uvidime.Abs to má vsechno je v pohode vse je zapojeeno atd..auto bylo servisovane je z nemecka zádna šmelina apod..Jedine v Nemecku,že bu to nejak posrali.Zjistil jsme to až ted na snehu,že me nejde ani jedna věc.![]()
![]()
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
++++325tds prosím o radu!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš tlačítko ASC jak jsi psal (...vypínač mám u řadičky originál...), nebude tam marně, čili tam ASC být musí. ABS pokud vím bylo běžně v každé E36. Kdyby ti ASC šlo, kontrolka by svítila, jen pokud bys systém vypnul (nebo by blikala, kdyby systém zafugoval při "zahrabání"), pokud by byl nějaký problém (např. urvané dráty k čidlu) svítily by ti kontrolky ABS i ASC současně- je logické že toto bez sebe nemůže být. Když ti nesvítí ani jedna z kontrolek a píšeš, že nic nefunguje, zdá se mi to podezřelé a nejspíš to bude nějaký (turecký, ruský, nebo jugoslávský) ojeb.
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím,
mám naprosto stejný problém - ABS ani ASC nefungují - stejně tak ARB a to mám v autě čtyři :c)
původně svítili, ale po výměně přístrojovky už nesvítí... dost mě to udivilo, ale zkoušel jsem dvě další palubky a u všech je to stejné... dost nechápu, a štve mě to o to víc, že chci aby bylo ABS, ASC i ARB funkční :c(((
nesetkal jste se s tím někdo? nemáte někdo nějaký nápad?
díky
Net.
mám naprosto stejný problém - ABS ani ASC nefungují - stejně tak ARB a to mám v autě čtyři :c)
původně svítili, ale po výměně přístrojovky už nesvítí... dost mě to udivilo, ale zkoušel jsem dvě další palubky a u všech je to stejné... dost nechápu, a štve mě to o to víc, že chci aby bylo ABS, ASC i ARB funkční :c(((
nesetkal jste se s tím někdo? nemáte někdo nějaký nápad?
díky
Net.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak už mám tip a mám i řešení :c)
věc se má tak, že compacty mají jinou přístrojovku, když jsem tam dal ze sedana/coupe (čtyřválce i šestiválce) tak kontrolky ABS, ASC+T a ARB vůbec nesvítili, jakmile jsem dal palubku z jiného compactu, všechno zase maká jak má... jen pro upřesnění jedná se o rok 1999 a přišla tam palubka z ročníku snad 2009.
Net.
věc se má tak, že compacty mají jinou přístrojovku, když jsem tam dal ze sedana/coupe (čtyřválce i šestiválce) tak kontrolky ABS, ASC+T a ARB vůbec nesvítili, jakmile jsem dal palubku z jiného compactu, všechno zase maká jak má... jen pro upřesnění jedná se o rok 1999 a přišla tam palubka z ročníku snad 2009.
Net.