Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Centrál zamyká až na podruhy :-(

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
KmcBmw
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od KmcBmw »

Neví si nekdo rady když zamknu svoje kupéčko tak se mi znovu odemkne ale na podruhe se už zamkne :-(
Dan td

#2 Příspěvek od Dan td »

A jaké máš přibližně kupéčko? :roll:

Vypadá to jako dveřní spínač, když zamkneš s pootevřenými dveřmi/kufrem, tak se opět odemkne, aby ti dalo auto vědět, že je něco špatně. Napodruhé zamkne, protože už to víš a auto si myslí, že víš, co děláš.
Takže bych začal kontrolou dveřních spínačů a spínače kufru, nebo dodej detailnější info.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
KmcBmw
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od KmcBmw »

kupečko mam ISO e36 rv 1992 a přes kufr mi to zamykat nejde čeče :-) to bude možná ono
JanHavlicek

#4 Příspěvek od JanHavlicek »

fizzer

#5 Příspěvek od fizzer »

vyřešil jsem to před tejdnem, zlomený káble od víka zavazadelníku. a říkali mi to tu :lol:
StRoMeCzEcH

#6 Příspěvek od StRoMeCzEcH »

fizzer píše:vyřešil jsem to před tejdnem, zlomený káble od víka zavazadelníku. a říkali mi to tu :lol:

mám to podobně, dneska jsem sundal bužírku v kufru a kabely držely na vláskách. všechny jsem znovu pořádně spojil, ale problém zůstal. V mém případě ovšem napodruhé nejen zamyká, ale i odemyká - stav je tedy: od řidiče jde odemknout jen řidičovy dveře, zamknou jde napodruhé od řidiče vše. spolujezdec a kufr jde odemknout i zamknout napodruhé. btw mám e36 coupe rok 92. :( Jediným vodítkem se mi zdá to NEotevření všech dveří při přístupu od řidiče. Dělá to od tý doby co mi ho chtěli ukrást a zarazili zámek kufru a hráli si s kabelama pod volantem. Tudíž je tam nová spínačka a zadní zámek. Diganostika prý nic. Ještě jsem někde četl, že podobný špatný místo s kabelama od centrálu je pod sedadlem/kobercem... moc možností :(
JanHavlicek

#7 Příspěvek od JanHavlicek »

multimetr a zkoušet, je to blbá práce no :(
capri
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od capri »

tohle to auto dělá když se mu nepovede zamknout všechny zámky aby te upozornilo že něco neni v pořádku u mě to dělalo to že když sem to zamk na podruhe tak auto se zamklo ale kufr ne takže to může bejt i zatuhlej motor zámykání myslim si že i v jinejch dveřích než je kufr
fizzer

#9 Příspěvek od fizzer »

on ten centrál je vůbec veselej... od spolujezdce stále zamyká až napodruhý, od řidiče jen ty příslušný dveře a jak tu někdo psal že tím odemčením po zamčení to signalizuje, že je někde nějakej error, tak to nefunguje - zamknul jsem napoprvý špatně dovřený dveře.
prdim na to, zamykám dálkou - ta funguje jakoby nic :lol:
capri
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od capri »

ono to když to po zamknutí zas odemkne tak to detekuje nejakou detekovatelnou chybu nevim jaky chyby to jsou krom toho když to zamknu podruhe tak se mě kufr nezamkne pač je tam nejaka chyba :) ale na to prcam
JanHavlicek

#11 Příspěvek od JanHavlicek »

No hledal bych chybu asi v motorku řidiče, jestli po zamknutí u řidiče zamkne jenom jeho dveře (čili bez pomoci motorku)

Ty motorky časem ztrácí sílu a jdou do háje ty spínače, já mám třeba u kupé kabely úplně v pohodě, ale když mi odešel motorek u spolujezdce, dělalo to taky různý blbosti
Odpovědět